2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel canım çok ii yapmışsın..sağlıkla dağıt inş. hepsini
saol canım cümlemizinki inşallah

sağolun kızlar
zamanında gelsin inşallah bebişlermiz...

buarada smrhan
sagol kuzu bz daeyle halletcez bebek şeker işini...
sevindim cnm şeker işini halletmene.inan aklımdaydın çünkü.bebeğin içinde aynen dediğin gibi çok düşünme yani iyi düşün iyi olsun zaten bizim bütün dualarımızı ve pozitif enerjimiz seninle.
inanın kızlar kime ne olsa deli gibi dua ediyorum.kendiminmiş gibi hissediyorum.hatta geceleri dua ederken.allahım bebeğimi bedensel ve zihinsel her türlü hastalıktan koru ve bütün haziran annelerinin bebeklerini diye ekliyorum😀 Allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla zamanında gelmelerini nasip etsin(amin)

ben çıktım kızlar anneme gidicem kalkamadım okumaktan öldürecek beni

kullanıyorum çünkü benim bi göğsüm yarıktı onun için lansinoh lanolin ve birde garip bi krem verdi ve temiz tutmak gerekiyormuş gün içinde sert bişeye temas etmesi daha kötü yaparmış pamuğu sar beze öle gez dedi aman bende göğüs pedi olurmu dedim daha iyi olur falan dedi öle yapıyommm ama eve geldiğimde hafif nemli oluyo kremin nemi ama niye kurumuyo annamadımmmmmm
ayy kıyamam nan

Ya bi yemeğe gittim geldim coşmuşsunuz gene.. Öğleden sonra azan bi grubuz sanırım biz. hahahaha
Şöyle bi bakayı geçmişe dedim ama sonra vazgeçtim.. Bi karnı burnunda partisi konuşmuşsunuz sanırım... Ben yapacağım.. :parti:Eğlenceli olur... İzne çıktığım hafta yaparım sanırım... Davetiye falan hazırlayacağım. Kokoş muyum neyim ya... hahahahah

kullanıyorum çünkü benim bi göğsüm yarıktı onun için lansinoh lanolin ve birde garip bi krem verdi ve temiz tutmak gerekiyormuş gün içinde sert bişeye temas etmesi daha kötü yaparmış pamuğu sar beze öle gez dedi aman bende göğüs pedi olurmu dedim daha iyi olur falan dedi öle yapıyommm ama eve geldiğimde hafif nemli oluyo kremin nemi ama niye kurumuyo annamadımmmmmm

asfada sende göğüs kalkanı alsana bak hava aldığı için yaralar daha çabuk iyileşiyormuş.
geçmiş olsun ya içim bir hoş oldu valla

Geri