Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet az kaldı valla ama bana yinede çok gibi geliyo artık işe gelmek tamamen işkence oluyo ya gece uyuyamıyorum bacaklarım ağrıyor kalça tarafım felan en 7-8 kes kalkıyorum deli oluyorum sabahta ruh gibi oluyorum valla.... sabır diyorummmm bende
Ben anneme soylemistim, diktirdik onlardan cok cok ucuza geldi, icine elyaf aldik, hem tertemiz en saglikli kumasi sectik..tavsiye ederim, cunku zor bisey degil 1 gunde dikerler
Ben anneme soylemistim, diktirdik onlardan cok cok ucuza geldi, icine elyaf aldik, hem tertemiz en saglikli kumasi sectik..tavsiye ederim, cunku zor bisey degil 1 gunde dikerler
aslında iyi fikir benimde kızın uyku seti yeşilli felan perdesine uysun diye almıştım ama ayrıda bi tane pembe nevresim takımı var taçdan aldığım maalesef onla olmaz bende bi anneme sölüyümde diktirelim bizde ölçüye göre
aslında en güzeli diktirtmek uyku seti bişe yaramıcak yorgan fialn kullanılmıcak yazın.Yorgaznı ayrıca elyaftan yapsan çok daha ucuza gelıyo.Ama terzi fialn bulmak lazım.kayınvaldem bı gelse diktircem aslında ne var ne yok.Dikiş makınasınıda getırcek.aslında beklemek lazım ozamana kadar:esra:
Canim ben linens'in uyku setini aldim
icinde yorgan yok yani nevresimli takim, carsaf, 2 yastik kilifi, kenar koruyuculari,
alt acma bezi var, vede kirli camasirligi var indirimdeymis simdi 55 tl'ye aldim.
Sadece nevresim takimina baktim o ise 57 tl idi, yani bu daha uygun'a geldi.
kolay gelsin canım bende yeni geldim işler yoğun gecen haftanın işleri bitti çok şükür bizimde denetçiler vardı gittiler işler bitii valla çok rahatladım