2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dikkat et istinyeyi gez gez bitmez valla.yorma kendini fazla
valla yağmur falan yağsın geniş ailedeki zekai gibi tüm bünyemle isyan ederim.

yok canım ya para harcamamam lazım çok gezmiyecem o nedenle
bi tchibo daki hamile eşofman pijama tarzı bişey var ona bakacam uyarsa bedeni ondan alacam
şuan giydiğim artık baya sıkmaya başladı kasıklarım ağrıyor, dahada büyüyecek karnım kendime daha fazla işkence çektirmeden bişey almam lazım
sonra alcam bebek dergilerimi gitcem kahvemi içip keyif yapcam

daha almadım kirli sepetini ama bir yerde gördüm hasır üzerlerinde ponpon vardı renk renk. çok beğenmiştim. belki onu alırım. orta boy yeter .zaten sürekli yıkanacak çamaşırları sepet dolmaz bile

hasır diyorsunuz ya, hasır kullanışlı olurmu
yani bebeğin kıyafetleri kusmuklu çişli b..klu olacak ya
bulaşırsa nasıl temizlenecek sepetler

Bende sıkıldım bende gezmek istıyorum ama alışveriş yaptıktan sonra geziyoz bende ağzım açık bişekılde yorulmuş olarak gelıyorum eve.olmazsa haftaiçi parça parça almak kalan eşyalarını.kızlar kirli sepeti aldınızmı bebişlere ben odasına hasır bı sepet alıcam beyaz.orta boy yeter sanırım demi?
odasına aldığın hasır sepetemi koycan kirlilerini kokar odada banyoya uygun bişi al bence

sende hazırlıksız yakalandın heralde, yoksa planımız var falan derdin, 11 e kadar başbaşa bişiler yapardınız, eşin ayarlamamışsa bile biraz cazgırlıkla ayarlatırdın
nese belki eşin süpriz bişiler ayarlamıştır :dancing:

aradım uyuz kocamla kavga ettım gıbı bişi oldu bana durmus dıyorkı kadının ıcınden gelmiş bende sana pasladım ee saf adam sen bı ıcrraaat yapmadıysan paslarsın tabe ben nasıl hayır dıyeyım dıyemedınmı sen anne ben bugun karımı suraya gotureyım yrn gelırız yada gece ugrarız falan bana sen söleseydın dıyorrr ay sınır oldum kavga ettık bide durmus ee nereye gıtcez buhalde dıskoyamı gıtcez dıyor sankı disko merakım var benım manyakmı ne bı yemegedemı goturemıcek benı hyr evde bas basada olsak yeter valla saydım bırsuru laf ınce deılsn odunsun solesın bölesın aksam ben gıderım annene sende mumkunse gelme dedım

Geri