2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben geldim kızlar .. ben de hasır kirli sepeti alıcam görmüştüm bir yerde arci dediğine benzer bişey.ztn ***lu ***lu konmazki sepete kokar yahuu öyle bir durumda akıtmak lazım önce.içine çöp poşeti de konulabilir temiz tutmak için sepeti.
ben avize ve halı işini hallettim tülü de beğendim..avizem öyle orjinal bişey değil pembe çizgi karakterler var üstünde.sıkıldım yahu alışveriş yapmaktan alınsın bitsin eksikler diye hoşuma gidenleri alıyorum artık.
halımı da saray halıdan aldım acık pembe üstünde kocaman kafalı bir kedi var

hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebişin inşallahhhhhhhh

kızlaaaar nasılsınız? ben hiç iyi değilim moralim bozuldu ya 🙁 sağlık ocağına gittim kan testi sonucumu almak için sonuçlar normaldi şükür.Sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi hemşire ama kalp atışları monitörde görünüyordu ama ses duyulmuyordu,salak hemşire de bu kadar büyük gebelikte duymam lazım diye iyice korkuttu beni.sonra da ben hareket etti daha yarım saat önce dedim.bizim alet bozuktur dedi.eve zor döndüm biraz uzandım hemen hareket etti kuzucuğum anncim korkma der gibi.Sinir oldum ama.bide sağlık ocağına varana kadar doğurcam zannettim,bu kadar felaket bi baskı olamazdı.

sıma canını sen.sağlık ocaklarıda malum zaten durumu.Şeker ölçümünde kadın elhamraya neler söylemişti.Dan dun konuşuyolar canım.monıtorde atşları gorunuyosa duyuluyodurda tabı makınelerı bozuktur.Ey allam ya.Neyse hareket etmişde rahatlamışsın çok şükür.

kızlar şimdi moral bozmak gibi olmasın ama
çoğumuz kısmetse normal doğum istiyoruz ya
bazı bebekler (%3 ihtimalmiş) anne karnında kaka yapmaya başlayorlarmış
kakasını yiyip zehirlenebiliyormuş
+ 40. haftalık gebeliklerde görülüyormuş
yani normal olacak diye çok ısrar etmemek lazım
kadınlar kulübünden bi arkadaşım bi bebeğini böyle kaybetmiş dün öğrendim bende 🙁

kızlaaaar nasılsınız? ben hiç iyi değilim moralim bozuldu ya 🙁 sağlık ocağına gittim kan testi sonucumu almak için sonuçlar normaldi şükür.Sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi hemşire ama kalp atışları monitörde görünüyordu ama ses duyulmuyordu,salak hemşire de bu kadar büyük gebelikte duymam lazım diye iyice korkuttu beni.sonra da ben hareket etti daha yarım saat önce dedim.bizim alet bozuktur dedi.eve zor döndüm biraz uzandım hemen hareket etti kuzucuğum anncim korkma der gibi.Sinir oldum ama.bide sağlık ocağına varana kadar doğurcam zannettim,bu kadar felaket bi baskı olamazdı.
gerzekler yaa
boşver canım sen
sağlık ocakları öyle olabiliyor maalesef..
kimse kimsenin halinden anlamıyorki, ne hissedersin bilemiyor. salak kadın ne olacak.
bak oğluşun seni sakinleştirmiş hareket ederek

ne biçim insan bunlar ya söyledikleri lafa bak

aman boşver saglık ocagında öle yaaaaaa strese sokma cnm kendını hem bak bebısın harekt edıyormuss

kızlar iyiki siz varsınız ya hemen pc.ye oturdum size yazmak istedim.doğru onların söylediği lafa bakılmaz ya...cts.ydi randevum ama daha erkene alayım.2gündürde arada da sancım oluyor.benim kız gelecek sanki erkenden krkuyorum

amannnnnn bakma onlara felaket tellalı gibi onlar herşeyin önce olumsuz yönünü düşünürler.bana neler demişlerdi şimdi ne derlerse desinler inanmıyorummmm he he diyip geçiyorummmmmmm

offffffffff bu karın ağrısı ve ishal beni öldürecek

kızlar şimdi moral bozmak gibi olmasın ama
çoğumuz kısmetse normal doğum istiyoruz ya
bazı bebekler (%3 ihtimalmiş) anne karnında kaka yapmaya başlayorlarmış
kakasını yiyip zehirlenebiliyormuş
+ 40. haftalık gebeliklerde görülüyormuş
yani normal olacak diye çok ısrar etmemek lazım
kadınlar kulübünden bi arkadaşım bi bebeğini böyle kaybetmiş dün öğrendim bende 🙁

evet canım kesinlikle katılıyorum sana.Şartları zorlamamak lazım.sonucu kötü olur yıkılır ınsan.Allah hayırlısını versin herkese.Ben hiç takmıyorum kafama.Zaten sezaryana daha yatkınım.bakalım ne olcak?:hamileyim:

ben geldim kızlar .. ben de hasır kirli sepeti alıcam görmüştüm bir yerde arci dediğine benzer bişey.ztn ***lu ***lu konmazki sepete kokar yahuu öyle bir durumda akıtmak lazım önce.içine çöp poşeti de konulabilir temiz tutmak için sepeti.
ben avize ve halı işini hallettim tülü de beğendim..avizem öyle orjinal bişey değil pembe çizgi karakterler var üstünde.sıkıldım yahu alışveriş yapmaktan alınsın bitsin eksikler diye hoşuma gidenleri alıyorum artık.

ayy ne güzel o dertlerden kurtulmuşsun. bizde haftasonu bakacağız perde ile halısını inşallahhh . kocam yan çizmezse tabi.

ayy bu hemşirelerle doktorların korkutmasından gına geldi hee.
kadın da ne alem madem kalp atışı varsa ses de vardır demekki elindeki alet bozuk. hiç mi anlamamış.

Ayyy hakkatten herkes nerde...

kocaya kaçtık gelemeyiz uzun süre :çapkın::çapkın:

pembik sen aldın mı kızının odasını?

sen takma kafana sinhacığım bu salak hemşireyi, monitörde görmüş madem bebikin ii demek, onların cihazı bozulmuş

sıma canını sen.sağlık ocaklarıda malum zaten durumu.Şeker ölçümünde kadın elhamraya neler söylemişti.Dan dun konuşuyolar canım.monıtorde atşları gorunuyosa duyuluyodurda tabı makınelerı bozuktur.Ey allam ya.Neyse hareket etmişde rahatlamışsın çok şükür.

gerzekler yaa
boşver canım sen
sağlık ocakları öyle olabiliyor maalesef..
kimse kimsenin halinden anlamıyorki, ne hissedersin bilemiyor. salak kadın ne olacak.
bak oğluşun seni sakinleştirmiş hareket ederek

sağolun kızlar moralim düzeldi,size yazdım rahatladım bide kızım hareket edince derin bi nefes aldım 🙂 bu arada oğluşum değil arceya teyzesi kızışım o benim 🙂 sende bugun yağmuru görmüşsün maşallah ona kocaman olmuş.
sistanında güzel haberlerini almışız çok şükür.
vtozcum seninde doğum günün kutlu olsun...

Geri