Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kayınvalidelere moklu bez göndereceğim hediye olarak. geçen annemlere gittik hep beraber. kaynanam annemin aldıklarını da gördü .bir de diyor bazılarını ayır görümcem de kullanırmış.çok bekler onlar. annem dedi küvetini de alacaktım ama büyük taşıyamayız diye almadım. onu da ben alayım bari dedi kaldı öyle.istemem de zaten almasınlar.
evet kardeş ilk dogumda hava almıştım bunda güzel bişey bekliyorum yani ne yalan söyliyim ama telefonumu yeniliycek galiba bende kalıcı bişey istiyorum bakalım ne alcak
eşimin bana süprizi varmış 2 gündür sayıklayıp duruyor. çok şaşıracakmışım bakalım ne yapacak 🙂
erkeklerin süprizine pek güven olmaz ama ,inşallah play station falan almaz
benım annem yengeme şöyle okkalı 25-30 gramlık bı adana burma.Kızınada aynısının küçüğünden 10 gramlık fılan yaptırdı.yengeme sormuştu ne istersin söyle nasıl olsa yapıcam dıye.yengemde yatırım olsun dıye onları istedi.Ama benımki bana ne takar bilmem artık....
bunu bende sana soruyorum sizin izmirde ne takıyorlar kıss🙂🙂 bizm kayserıde ankarada bılezıktır 5 ı bıryerldelerdır hersey takılabılıyor zenkınlık durumuna gore