2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahahahahahaahahah
ay şimdi bayılcem gülmektenn...
erkek aşeriyorum galba :zuha:
bende öldüm gülmekten moraim yerine geldi iyice sayende ösge çok sağol ya 🙂
:sinir::sinir:

kayınvalidelere moklu bez göndereceğim hediye olarak. geçen annemlere gittik hep beraber. kaynanam annemin aldıklarını da gördü .bir de diyor bazılarını ayır görümcem de kullanırmış.çok bekler onlar.
annem dedi küvetini de alacaktım ama büyük taşıyamayız diye almadım. onu da ben alayım bari dedi kaldı öyle.istemem de zaten almasınlar.
senin kaynana da tam alem yaa yok böyle birşey daha kendi kızına ayırttırıyor bide yuh artık

uğurmumcunun kendi sağlık ocağına gidiyorum.aslında bugune kadarki hemşireler çok ilgili ve iyiydi.bugun bi salağa denk geldim.

Amin Allah kimseye yaşatmasın böye birşey...Hakkımızda hayırlısı olsun normal yada sezeryan hiç farketmez kuzucuklar iyi olsunda

hahaha hahaha dohtur teyzesi 🙂[/QUOTEhahaha]

sen uğurmumcudamı oturuyosun

evet cnm uğur mumcu da oturuyorum.

arceya kızın çok tatlı maşallah yaa tontiş bi bebek olcak sanki yanakları çok tatlı tam sıkmalık bi de babasına benziyor sanki 🙂

kızlar birşey sorcammm ben doğumda geline ne takar sizde kaynanaaaaaa
valla ben ne kocamdan ne de onlardan birşey beklemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için..

Son düzenleme:
benım annem yengeme şöyle okkalı 25-30 gramlık bı adana burma.Kızınada aynısının küçüğünden 10 gramlık fılan yaptırdı.yengeme sormuştu ne istersin söyle nasıl olsa yapıcam dıye.yengemde yatırım olsun dıye onları istedi.Ama benımki bana ne takar bilmem artık....

Geri