2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güneşimm söle o velede bizi getirtmeisn bak oraya
Şişko oldğmuzu ve çok kalabalık olduğumuzu söle ona

bende geçen gün eşimle oturuyoduk karnımı seviyodum ay şimdi bu senin çocuğunmu dedim? yani aslında bizim çocuğumuzmu demek istemiştim ama ağzımdan öyle çıktı bu da başladı ne demek lan o dedi kimin olucaktı dedi zaten bi safranboluya gittin geldin arkadaşlarınla hamileyim dedin şüpheleniyorum dna testi yaptırıcam dedi ay öldüm o gün gülmekten

Biz de 3 sene sonunda kavuştuk bebişimize. Hep eşim bisiklet alalım diyordu ben de amann hamile falan kalırsam kullanamam kalır diye erteliyordum eeee ertele ertele bebeğin geldiği de yok tamam dedim alalım bari. Neyse bisikletleri aldık bi pazar günü 3 saat bisiklete bindik sonrasında da tatile gittik o ay hamile kaldığımı öğrendim. Bazen eşim de arkadaşlara takılıyor sakın bisiklete binmeyin veya marmarise gitmeyin hamile olarak dönebilirsiniz diye :second:

ofyaaa biri beni kurtarsın cok moralım bozuldu yaaaaaaaaaa
salak cocukla konusuyoruz ettiği lafa bak
ben grip oldum ya sımdı oda grıp oldu işte bulaştırdınız falan neyse konusyz kacgundr sakayla bugun rapor alın gelmeyın dıyor manyakmı ne rapor alsamda rapor alıyosn dıye konusuyor bende dedımkı ben calısabılıyorum rapora gerek yok işimi seviyorum zırt bırt herseye rapor almıyorum dedım
bi ton laf söledı bana
işini seven işe girer gırmez senesı dolmadan cocuk yapmazmısta bılmem nedeee konusp duryr bende kızdım herseyı öle kolay hesaplayamazsınız dedım hadı dıyor bunları nasıl hesaplayamayacaksınız gerızekalı okdr antıbıyotık ıctım ozmn ıcermıydım hamılelık planlasam cocugu rıske atarmydım dedım hala konusyr ofyaa sankı ona hesap vermek zorundayım ay cok sınırım bozldu hayr okdrda laf soluyrm 2 dk sucluyr adamııı solıcem yemekte yenı eleman bulun ben gelmıcem sızde rahat edın dıcem ay elım ayagım tıtrıyr ya 2.dkhuzur vermıyorlar ınsana nefes almak ıstyrm alcm basımı gıtcm kımsenın olmadgı bıryere valla

salakmı bu kuzum yaaaa ayyy sinir oldum ne istiyo bu sendennnnnnn
gelip kafasını kırasım geldiiiiii haaaa:sinir::sinir::sinir:

ofyaaa biri beni kurtarsın cok moralım bozuldu yaaaaaaaaaa
salak cocukla konusuyoruz ettiği lafa bak
ben grip oldum ya sımdı oda grıp oldu işte bulaştırdınız falan neyse konusyz kacgundr sakayla bugun rapor alın gelmeyın dıyor manyakmı ne rapor alsamda rapor alıyosn dıye konusuyor bende dedımkı ben calısabılıyorum rapora gerek yok işimi seviyorum zırt bırt herseye rapor almıyorum dedım
bi ton laf söledı bana
işini seven işe girer gırmez senesı dolmadan cocuk yapmazmısta bılmem nedeee konusp duryr bende kızdım herseyı öle kolay hesaplayamazsınız dedım hadı dıyor bunları nasıl hesaplayamayacaksınız gerızekalı okdr antıbıyotık ıctım ozmn ıcermıydım hamılelık planlasam cocugu rıske atarmydım dedım hala konusyr ofyaa sankı ona hesap vermek zorundayım ay cok sınırım bozldu hayr okdrda laf soluyrm 2 dk sucluyr adamııı solıcem yemekte yenı eleman bulun ben gelmıcem sızde rahat edın dıcem ay elım ayagım tıtrıyr ya 2.dkhuzur vermıyorlar ınsana nefes almak ıstyrm alcm basımı gıtcm kımsenın olmadgı bıryere valla
vatoz sen sinirlenip laf söyledikçe o daha çok mutlu oluyorduk
hıhı de gül önemsemediğini belirt
oralı olma
yani direk anlasın onu dikkate almadığını
bazıları çok konuşunca üste çıktığını sanır, bu da öyle çok konuşurak haklı durumuna düştüğünü sanıyor ama boş konuşuyor, söyledikleri laflarda bi tane mantık cümlesi yok
hiç oralı olma, yada gül geç

Biz de 3 sene sonunda kavuştuk bebişimize. Hep eşim bisiklet alalım diyordu ben de amann hamile falan kalırsam kullanamam kalır diye erteliyordum eeee ertele ertele bebeğin geldiği de yok tamam dedim alalım bari. Neyse bisikletleri aldık bi pazar günü 3 saat bisiklete bindik sonrasında da tatile gittik o ay hamile kaldığımı öğrendim. Bazen eşim de arkadaşlara takılıyor sakın bisiklete binmeyin veya marmarise gitmeyin hamile olarak dönebilirsiniz diye :second:

hahaha iyiymiş bu da . keşke baştan alsaydınız bisikletleri 3 sene beklemezdiniz 🙂
bende netten yumurtlama takvimi indirmiştim. 2 ekimde hamile kalacağım yazıyordu gerçekten de o gün hamile kaldım. eşimde dalga geçiyor bizim kız çok teknolojik geldi diye

hahaha iyiymiş bu da . keşke baştan alsaydınız bisikletleri 3 sene beklemezdiniz 🙂
bende netten yumurtlama takvimi indirmiştim. 2 ekimde hamile kalacağım yazıyordu gerçekten de o gün hamile kaldım. eşimde dalga geçiyor bizim kız çok teknolojik geldi diye

Di mi yaa 3 saat kullanınca kanallar felan açıldı sanırım ben de :hamileyim:

kızlar vallaaa bakın muhabbete sımdıııı bana dıyorkı okdr laftn sonra esra hanımı arayalımda yemege gıdelım dıyor arayın dedım neden sımdı bana kızdınmı dıyor pişkin pişkin bend ekonusulacak sey var konusulamayacak sey var dedım. herşey hakkında yorum yapmazsınızz.cok zor gelcekse ısler konusursunuz patronla alırsınız bi eleman ben gıdene kadar ogretrız ıslerı alısrsınz bende bakarm keyfıme sureklı aynı muhabbet aynı muhabbet sıkıldım artık dıyee. ya hyr dıyor yanlıs anladınz ben kendımı sızın yerınıze koyarak fıkrımı soledım samımıyetımden konustum dıyor bende hersey konusulmaz öle dedım hala alınmayn bılmemne odkr laf soledı şimdide samimiyetımden soledım dıyor eleman almk cıkarmak benım haddıme deıl patronlar dusunur okısmı dıyor bende ozmn neymıs konusmucakmıssınz herseye dedım bılemezsınz hayat sıze ne getırır ayrıcaaa ben suan halımden gayet memnnunm ama ınsanı suclar gıbı konusamazsınız falan dedım guya ben ıse gırmısım 3 aysonraplanlı bebek yapmısım dogru dılmıs bu manyakmı neee napayım olduysaa🙂
bide pişkinim ben demezmııı kızarkadasın yaptıgını anlatıp🙁 ayyyyyyyyyyy bayılcmmmm

Geri