2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende 9-10 kılo aldım ama daha catlamadım arada bebe yagı arada nıvea krem bişler suruyorum kafama gore işte haftada 1-2 ne glrse aklıma🙁 ama sanrm artk yavas yavas catlayacam gıbı gelıyor

9 kilo aldım şimdilik. Valla şimdilik görünürde çatlağım yok gibi ama son günlerde bi kaşıntı var kaşımamaya çalışıyorum. Evde de lierac, bebeyağı, bi de çeşitli yağlar var arada aklıma geldikçe onları sürüyorum canım
sagolun kızlarrrrrrrrr allahım hepnıze kolay dogumlar nasıp etsın saglıklı bebısler nasıp etsın benımde onumuzdekı hafta regl gunum bakalım bu aydan umutluyum ne olcak merak edıyorum en kısa zamanda bende bır anne adayı olurum ınsallah...

Süper olmuşşş... Ne cevap verdin..😀

Evet işte ben de onu diyorum.. Çaya falan gelsinler...Bize yiyecek yemek yok evde, bilmiyormuş gibi... Ayyy delirdim ya... :deli: :deli:
Aman neyse ne artık ya... Eve giderim ortalığı toparlarım o kadar.. Yemeği de dışardan söylesin ya da ne yaparsa yapsın... Banane ya...
:küstüm:

yani ben olsam cinayet sebebi eşimle valla zaten o böyle bişeye cesaret edemezde bana sormadan çaya bile çağıramaz parçalarım:surukle:

sagolun kızlarrrrrrrrr allahım hepnıze kolay dogumlar nasıp etsın saglıklı bebısler nasıp etsın benımde onumuzdekı hafta regl gunum bakalım bu aydan umutluyum ne olcak merak edıyorum en kısa zamanda bende bır anne adayı olurum ınsallah...

hayırlısı inşallah canım ben de sen hamilesin sandım. Genelde senin durumundakilerin belirtilerle ilgili soruları oluyor

Geri