kuzum sıkma canını ayyyy ne varmış cnmmm mecburiyetten seninki sanki kendi isteğinlemiiiiii
evet canım çocuğu ben çok istedim. borcumuz olsa bile yapalım dedim şimdi de şikayet etmeyeyim demi 🙂
kuzum sıkma canını ayyyy ne varmış cnmmm mecburiyetten seninki sanki kendi isteğinlemiiiiii
37. haftama kadar çalışıp 3 aylık oluncada işe döneceğim. bakıcı bulacağız annemler uzakta kaynanam bakmıyor 🙂
bende istemem böyle olmasını ama yapacak birşey yok malesef. işten de ayrılamayacağıma göre bu durumda mecbur çalışacağım
Sen üzülme archim benim annem senin kızada bakar 😀 ikiz gibi büyütür bizimkileri 😀 nasıl olsa 10-15 güne geliyorlar istanbula tamamen biz çocuklara ve annemlere serra parkta ki o evi tuttuk bu arada
aaa süper hayırlı olsun canım güle güle otursunlar.
valla annen bakarsa getireyim benim kızı , ama sonra 2 bebekle kadını ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kaldırmayalım 🙂
evet canım çocuğu ben çok istedim. borcumuz olsa bile yapalım dedim şimdi de şikayet etmeyeyim demi 🙂
günaydın kızlar..gece cok az uyuyabildim.çarpıntım vardı gene duru da tepindi durdu bütün gece..sabah da geldim işe.başım ağrıyor feci.korkuyorum artık şu kalbimden sanki basınc var gibi üstünde 🙁 bir an evvel sağlıkla doğursam şu kızı da rahatlasam yahu
aslında bende evde sürekli oturmak taraftarı değilim . dediğin gibi bir çok imkanımız kısıtlanacak ben çalışmasam.ama bari 6 ay bakabilseydim. neyse bu duruma da alışacağız. inşallah iyi bir bakıcı bulurum da gözüm arkada kalmaz
zaten en önemlisi bakıcı işi bende onu düşünüyorum
1 yaşına kadar bakıcının yaşı önemli değil ama aklı ermeye
başlayınca çok önemli oluyor oynamak istiyolar, kitap okumak istiyolar
parka gitmek istiyolar bunlar içinde deneyimli ve genç bakıcı lazım 🙁inşallah istediğimiz gibi buluruz zaten baktım olmuyor ben kreşe vercem...
biz birikmişleri de eve yatırınca kazanıp yiyoruz 🙂
annemler zaten 2 emekli kardeşim üniversiteye hazırlanıyor onlardanda birşey bekleyemem
kaynanama zaten minnet etmem gelir çalışırım paşa paşa.
sizinkilerin kıymetini bil valla 🙂