2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam kızlar... 13:30 da doktor kontrolü var heyecanlandım iyice. Umarım her şey yolundadır da iyi haberler getiririm... Bi de bahar nezlesi oldum dün gece ateşim filan çıktı. Burnum akıyo, sızlıyo. Umarım bi ilaç verebilir buna...

Ay süpermiş.. Bizden de selam söyle Barış'a..

sevracım benım hiçbirşeyım hazırdeğil.oda mayısda gelcek hiç bişey yıkayıp yerleştırmedım daha.eve gıdınce yemek yapıp karnımı zor doyuruyorum.Allah yardım etcek inş. bebişler doğana kadar halletcez bütün işleri.yardım etcek kımsede yok.parayla kadın tutca ve son anda annem gelcek.annemede yazık yaşlı sonuçta.o sadece yerleştırmeye yardım edebılır.Ben o gelmeden alıncakları bıle bıtırmek ıstıyom.O yaşlı ben hamıle nasıl gezelım çarşıda demi.Ama sen halletmişin ne güzel herşeyını.keşke genç odası almasaydın baştan sanırım o yüzden yer kalmadı odanda emzırme koltuğu için.Bu kadar istıyosun çözüm bulman lazım.tek kişilik yatağı sök kaldır biyere ozamn bece
hayırlısı olsun cnm banada kimse yardım etmedi iki üç günlüğüne kocam gelmişti yıkayıp ütüledi herşeyi ben hiçbişi yapamıyorum erken doğum tehtidi yüzünden.biraz ayakta kalsam kasılıyorum dün dr pre par tb başladı onun öncesindede zaten hep sorunluydu iğne ilaç geldik bu güne kadar sende kendini zorlama bence yıkamakta bişi yokta ayakta kalıp ütü falan yapma sakın kadın gelsin yapsın bebişten önemli diil hiç bişi

uzanma konusunda genelde öyle diyorlar kızlar ben bir yere uzanmaya kalksam hemen yanımda kim varsa sen uzanma tehlikeli diyor.demek ki var bir bildikleri.
kızlar afiyet olsun.
meloş ben de bgn keyifsizim.. hem uykusuzum hem de moralim bozuk.o sebeple cok yazamıyorum bgn

Valla çok fazla gerinmenin iyi olmadığını duyarım hep ve dikkat ederim de... Annem benden sonraki hamileliğinde kapıları silerken dşürmüş çocuğunu.

Geri