2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mayıstaki dimek istedim yanlış yazmışım nisanları yani...
Yok valla takılıyo kocacım bana Allah razı olsun bütün ofisin sorumluluğunu aldı üstüne hamileliğimin başından beri sağolsun. Benim evde takip edebildiğim bi defter var bi de 3 tane dışarda takip ettiğim sadece onları kastediyor yoksa diğerlerini kendi yüklendi ama herhalde haziran da o da bayılıp kalcak yorgunluktan artık :dp178::dp178::dp178:
boşver erkekelere olüm canım sen kendini düşün.Kimse bizim kadar hırpalanmıyo...sefan olsun....:kiss:

herkeşlere selamlar dırek muhabbete dalayım da gecmsı okurum bı ara
nasıl bıtırceksem bıkac gündür gıremedım hıc c.tesı annemlere gıttım orda kaldım
pazartesı aksam geldım.. bu günde temızlıkle ugrastım.. dün yıne hastaneye gıttım
melegım 2.300 gr olmus nts baglandık herseyı normal cıktı.. bu ara da ultrasona göre
dogum tarıhı benımkıylen aynı 4 hazıran ama doktor degısır dedı.. sat göre 32 haftadayız ama
ultrasonda 34 . haftada gözüküyor.. üff cok mutluyum kızlar ya .. hersey yolun da gıdıyor...

:nazar::nazar: maşallah canım ne güzel

herkeşlere selamlar dırek muhabbete dalayım da gecmsı okurum bı ara
nasıl bıtırceksem bıkac gündür gıremedım hıc c.tesı annemlere gıttım orda kaldım
pazartesı aksam geldım.. bu günde temızlıkle ugrastım.. dün yıne hastaneye gıttım
melegım 2.300 gr olmus nts baglandık herseyı normal cıktı.. bu ara da ultrasona göre
dogum tarıhı benımkıylen aynı 4 hazıran ama doktor degısır dedı.. sat göre 32 haftadayız ama
ultrasonda 34 . haftada gözüküyor.. üff cok mutluyum kızlar ya .. hersey yolun da gıdıyor...
maşallah canım kg su cok iyi

Geri