pembik
Hamiş Melek
aman bence boş bir laf arada şaka olarak belki ama gereksiz bir laf bana göre.sen de deseydin ben de onun şansıyım diyegeçen öyle dedi pembik ii niyetli zanlımca ama kırılıyom farkında değil sanırım....
aman bence boş bir laf arada şaka olarak belki ama gereksiz bir laf bana göre.sen de deseydin ben de onun şansıyım diyegeçen öyle dedi pembik ii niyetli zanlımca ama kırılıyom farkında değil sanırım....
bilmezmiyim canım 3 senem görüklede geçti.üniversite zamanı görüklede yaşadım son 3 yılı.bar fılan acılmışmı bızım zamanımızda yoktu.kızları fena ama ortam rahat kocaların alışması ii değil bence🙂kız konudan konuya atlıyom ama dun dayanamadım pizza pizza için görukleye gıttım, ne guzelmiş orası genöler kımıl kımıl. ohh kafam rahatladı heryer kafe bar pastane, kımse kımseye bakmıyor dedıkodu yapmıyor ıncelemıyor herkes kendı derdınde, çok özlemışım böyle ortamları tavsıye ederım bak
cevap bıle vermedım duymamazlıktan geldim.valla ne yalan söyleyım.işime gelmeyınce duymamazlıktan gelıyom daha ii oluyo🙂.Havada kalıyo lafaman bence boş bir laf arada şaka olarak belki ama gereksiz bir laf bana göre.sen de deseydin ben de onun şansıyım diye
bilmezmiyim canım 3 senem görüklede geçti.üniversite zamanı görüklede yaşadım son 3 yılı.bar fılan acılmışmı bızım zamanımızda yoktu.kızları fena ama ortam rahat kocaların alışması ii değil bence🙂
ben de gecen bana top gibi oldun deyipcevap bıle vermedım duymamazlıktan geldim.valla ne yalan söyleyım.işime gelmeyınce duymamazlıktan gelıyom daha ii oluyo🙂.Havada kalıyo laf
deyince cvp vermedim..kal geldi önce de sonra hadi sus dedim edepsizlik olmasın bazen susmak da güzel oluyor.aramıyorum simdi antep.te o arıyor beni iyi oluyor işte bozulduğumu anladı çünkü.
ben de gecen bana top gibi oldun deyipdeyince cvp vermedim..kal geldi önce de sonra hadi sus dedim edepsizlik olmasın bazen susmak da güzel oluyor.aramıyorum simdi antep.te o arıyor beni iyi oluyor işte bozulduğumu anladı çünkü.
ya bana çoğu kişi fazla kg almadın gayet iyisin diyor bazıları da cok aldın diyor dısardan nasıl gözüktüğümü bir anlamadım gitti
ben de gecen bana top gibi oldun deyipdeyince cvp vermedim..kal geldi önce de sonra hadi sus dedim edepsizlik olmasın bazen susmak da güzel oluyor.aramıyorum simdi antep.te o arıyor beni iyi oluyor işte bozulduğumu anladı çünkü.
ya bana çoğu kişi fazla kg almadın gayet iyisin diyor bazıları da cok aldın diyor dısardan nasıl gözüktüğümü bir anlamadım gitti