2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kız konudan konuya atlıyom ama dun dayanamadım pizza pizza için görukleye gıttım, ne guzelmiş orası genöler kımıl kımıl. ohh kafam rahatladı heryer kafe bar pastane, kımse kımseye bakmıyor dedıkodu yapmıyor ıncelemıyor herkes kendı derdınde, çok özlemışım böyle ortamları tavsıye ederım bak
bilmezmiyim canım 3 senem görüklede geçti.üniversite zamanı görüklede yaşadım son 3 yılı.bar fılan acılmışmı bızım zamanımızda yoktu.kızları fena ama ortam rahat kocaların alışması ii değil bence🙂

aman bence boş bir laf arada şaka olarak belki ama gereksiz bir laf bana göre.sen de deseydin ben de onun şansıyım diye
cevap bıle vermedım duymamazlıktan geldim.valla ne yalan söyleyım.işime gelmeyınce duymamazlıktan gelıyom daha ii oluyo🙂.Havada kalıyo laf

bilmezmiyim canım 3 senem görüklede geçti.üniversite zamanı görüklede yaşadım son 3 yılı.bar fılan acılmışmı bızım zamanımızda yoktu.kızları fena ama ortam rahat kocaların alışması ii değil bence🙂

aman yerım kızları, kız bızım kartolazlara nıye baksınlar yanlarında baklavalı çıtırlar varken, benım kı dökmuş saçları ona mı bakçaklar. valla çok gelışmış çok hoşuma gıttı bir an ızmır gıbı geldı herkes mutlu guluyor kahkaha atıyor neşe doldu içimei biliyosun fsm de falan kımse konuşmaz senı dınler ınceler butun gece göz hapsıne alır karılar. ben artık ordayım arada valla çok rahatladım bı kere sende gıt bak rahatlıcan

cevap bıle vermedım duymamazlıktan geldim.valla ne yalan söyleyım.işime gelmeyınce duymamazlıktan gelıyom daha ii oluyo🙂.Havada kalıyo laf
ben de gecen bana top gibi oldun deyip hahaha deyince cvp vermedim..kal geldi önce de sonra hadi sus dedim edepsizlik olmasın bazen susmak da güzel oluyor.aramıyorum simdi antep.te o arıyor beni iyi oluyor işte bozulduğumu anladı çünkü.:Laie_23:
ya bana çoğu kişi fazla kg almadın gayet iyisin diyor bazıları da cok aldın diyor dısardan nasıl gözüktüğümü bir anlamadım gitti

ben de gecen bana top gibi oldun deyip hahaha deyince cvp vermedim..kal geldi önce de sonra hadi sus dedim edepsizlik olmasın bazen susmak da güzel oluyor.aramıyorum simdi antep.te o arıyor beni iyi oluyor işte bozulduğumu anladı çünkü.:Laie_23:
ya bana çoğu kişi fazla kg almadın gayet iyisin diyor bazıları da cok aldın diyor dısardan nasıl gözüktüğümü bir anlamadım gitti

eşin tarafı antepli mı canım?

seni çekemeyenler çok kilo aldığını söylemiştir pembik

Geri