2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
archii senin işyerin nerde cnm kartal çarşıdamı? çarşıya gidince kafam yukarlarda dolanıyorum inşaat firması adı varmı diye 🙂

açıkmış kavanoz. bende gidecektim ama yarın işyeri tatil mi belli değil
hanlar acık kapalı çarşı kısmı kapalı olur herhalde diye düşünüyorum ben.size de han lazım ztn.anneme sordum o kapalı denk gelmedim hiç hanlara dedi zeynep de aradı ya ztn dükkanın birini acıklarmıs demişti

selam kızlar nasılsınız bakalım yarın anlaşılan yine eminönü haziran anneleri ile dolacak bende gidiyoum allah nasip ederse 9da evden cıksam 10da ordayım soranlara bu arada acıkmış eminönü arayıp sordum

bende doktora gttim kızımı gördüm.benim kız dana kadar olmuş hemde koca kafalı ya 🙂 kafa boyutu 38haftalık çıkıyor o kadar kocaman ve 3100gr olmuş.ben nasıl normal doğurcam bunu bilmem 😕

hanlar acık kapalı çarşı kısmı kapalı olur herhalde diye düşünüyorum ben.size de han lazım ztn.anneme sordum o kapalı denk gelmedim hiç hanlara dedi zeynep de aradı ya ztn dükkanın birini acıklarmıs demişti

evet hanlar açıkmış. ama yarın sanırım paşa paşa işe geleceğim . nasılda heveslenmiştim tatil olur diye

selam kızlar nasılsınız bakalım yarın anlaşılan yine eminönü haziran anneleri ile dolacak bende gidiyoum allah nasip ederse 9da evden cıksam 10da ordayım soranlara bu arada acıkmış eminönü arayıp sordum

özbek nasılsın ne alemdesin?? kzın nasıl ??

hımm bende saf saf bakınmayayım artık tabelalara 🙂

hehe yok beni oralarda arama 🙂 bir gün reale falan uğrarsan ara beni gelirim

Geri