pembik
Hamiş Melek
sen gene iyi görmüşsün ben hiç göremedim ya 🙁yok bu sefer güzel poz vermedi benimki
elleri yüzünün önündeydi
yarısını görebildim yüzünün
sen gene iyi görmüşsün ben hiç göremedim ya 🙁yok bu sefer güzel poz vermedi benimki
elleri yüzünün önündeydi
yarısını görebildim yüzünün
ben hiç öyle bişey yapmadım yapanıda duymadım şimdiye kadar🙂evet hem de canıııı gönülden.....
deneyipte hamile kalan varmış üstelik ben burdada var mı diye merak ettim....
maşallah yağmura canım 🙂 kg.su cok iyi 🙂benim kafası aşağıdaymış mesanemin üstünde hem de tam 🙁 o sebeple sürekli wcdeyim kızlar ya cok zor 10 dk.da bir gidesim var baskı yapıyor cok fena otururken bişey değil de yürürken çok sorun oluyor dısarı cıkamıcam hiç bu gidişle.ben de ctsi kardiyogoğa gidicem kalp elektrosu cektiricem sonra karar vericekler benim doktorumla beraber normal doğum yapıp yapamayacağıma ama doktor kendini sezeryana hazırla bence dedi.hayırlısı dedim ben de .yapacak bişey yok.
Maaşallah Yağmur kızıma hayırlısıyla gelsinde doğum şekli çokda önemli değil şekerim.
Valla erkek oda takımlarınada çok güzel cibinlikler yapıyorlar gayette güzel oluyor böyle mavili mavili tülün üzerinede figürler koyuluyor oda takımı aldığım yerde vardı hepside gayet güzeldi. Hemde bebişi sineklerden korumak için cibinlik kızları ısırmasın erkeklerimi ısırsın
Bizimkide son kontrolde poz vermedi bi öncekide fotoroman çekmiştik resmen bundan sonra böyle pozlar yakalayamayız demişti zaten doktorumuz artık iyice yerleri daraldığı için güzel poz yakalayamayacakmışız
niye olmasın kuşum ya olur renk erkek rengi falan olursa
niye olmasınnnnnnnnnn
haklısın aslnda am bebek ooo kıss bak sımdı kafam karıstı
ya aslında bende alırken gordum bırsuru cesıt cesıt ne bılım bıan tereddut ettım taşlı takıma dönmesınde huehheheheeheh =) ben cıbınlık olayına bayılıyorum bıde ızmır dedgınz gıbı yazın sıcagnda oglusumu sınekler yemesin yafss=(

dönmes taşlı takıma nannnnnçok ii almışsın zeynepcim yaa....ne kadara aldın oda takımını .bana yatak verdi ama cibinliği vermediler ya.yatak örtüsü derken o uyku seti değil heralde demi canım.
işte bende baktım en uygun ıkeada gordum soncta belli bi yasa kadar kullanabılr erkekteee en uygun olanı almakda fayda var alcm alcm ehuhehehdönmes taşlı takıma nannnnn
heralde yaneeee izmirde sinek olur ve o amaçla kullanılıyo zaten kız erkek farketmez bence kuzuuu
cnm cıbınlık ben ıkeada en ucuz sanırım ordan alcam aslnda duvara mobntelı boleyandan olanlrdn ıstıyrm ama fazla fıyat verıyorlr burdakı yaptıranlardan takıp edıyorum cok pahalı alamam sanırım bende kılım dusunuyordum. kaynvalıde ıkıde bır kafasına yer yapmıs ıı bişi al ii bişi al deyıpduryr para ondan cıkmıcak yaa töbe töbee neyse onada bakcam böle kucuk bır arabalı falan halı bulrsam alcam ortaya