2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dısarı cıktım geldim biraz rahatladım ama hala resmen dakika sayıyorum eve gitmek için nasıl gececek bu kadar hafta yahuu ..
allaha şükür sağlık acısından sorunum yok ama uykum geliyor uzanmak istiyorum canım bişeyle ilgilenmek istemiyor ne bileyim belki de gecicidir hatta inşallah gecicidir.🙂

vatoz ben dr. browns almıştım biberonu
emzikte aldım ama öle özel bişey değilde Nuk marka aldım emziği

bişey sorcam bu bezden patikler oluyor ya evde giymelik süslü şeler önünde kelebek falanı oluyor
onlarıda yıkamak gerekir mi

ya neden kımse bişi yazmıyor baana kıslar hadı yaa buarada evde bebedor var ama ben aventı cok önerdiler alayım dedım

ben biberon almadım ama alırsam nuby nin doğal dokunuş biberonunu alacağım.

archiii yemek konusunda bende şaka yaptın sandım.Ciddimisin sen ya🙁Yemek yapmanı beklıyolarmı?Çalışıyomu senın görünce.Onun yemek yapıp sana getirmesi lazım.hayret bişey ya...

yok kız ne şakası hepsi gerçek. bu olaylar olduğunda çalışmıyordu görümcem ona rağmen bana gelip yemeğini yiyip gitti.o günden sonra tövbe ettim daha hiçbir işine elimi sürmem. isteyen küser valla umrumda değil

yok kız ne şakası hepsi gerçek. bu olaylar olduğunda çalışmıyordu görümcem ona rağmen bana gelip yemeğini yiyip gitti.o günden sonra tövbe ettim daha hiçbir işine elimi sürmem. isteyen küser valla umrumda değil
off kafam karısıyor kızlar nuby aventmı=)

doğrudur ınanırım.Benım de başıma böyle bişey geldi.Ama tövbe dedim.Evliliğimin ilk yılıydı saflığıma geldi resmen.Ama gözümü açmama sebep oldu.

Geri