pek afill,i gozuyor kımde sılıkon alma dıyor ay ne buyaa kafam karısyr benmdenuby avent olsa adı nuby olur mu
Nuby Doğal Dokunuş Silikon Biberon 150 ml - Ürün Kategorileri
bak işte bu alacağım ama şimdi değil bebek doğsun az büyüsün sonra alacağım
pek afill,i gozuyor kımde sılıkon alma dıyor ay ne buyaa kafam karısyr benmdenuby avent olsa adı nuby olur mu
Nuby Doğal Dokunuş Silikon Biberon 150 ml - Ürün Kategorileri
bak işte bu alacağım ama şimdi değil bebek doğsun az büyüsün sonra alacağım
pek afill,i gozuyor kımde sılıkon alma dıyor ay ne buyaa kafam karısyr benmde
ben onları da yıkayıp ütüledim, abarttım mı acaba?![]()
efet bakayım polikarnon hangısıyse onu alım sılıkonlularmı ölevatoz asıl cam alma. kırılır batar bebeğe diyorlar . polikarbonlar daha sağlıklıymış bilgin olsun
ayyy çok oluyorum ama bideee nevresim pike takımını falan yıkadınızmı
uyku setinin üstündeki kılıfını çıkarıp yıkasam mı (yastık yorgan kılıfı, yan korumaları falan)
stella ben de onu düşündüm ama sanırı sadece çarşaf yastık kılıfı yorganı onları yıkıcamayyy çok oluyorum ama bideee nevresim pike takımını falan yıkadınızmı
uyku setinin üstündeki kılıfını çıkarıp yıkasam mı (yastık yorgan kılıfı, yan korumaları falan)
ben de bi tek nevresimini yıkayacağım, yanlara gerek yok yaa...nevresimini yıkadım ben
uyku setindeki yan korumaları yıkamadım cnm amannnnn zor geldi kuruması falan boşverdim ağzı falan temas etmicekki ya
stella ben de onu düşündüm ama sanırı sadece çarşaf yastık kılıfı yorganı onları yıkıcam
yanları yıkamıcam