2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın :humble:

uyku setinde sadece çarşaf ve yastık kılıfını yıkadım, kuruması zor olur diye
bide yorgan kılıfı falan yoktu, sadece ince bir yorgan üzeri direk uyku setinin desenli kumaşıyla kaplıydı yani çıkarılamıyor, sizdede öylemi
+ kılıfı olmadığı için havalar ısınınca yorganını yıkayacam sanırım, yada zaten doğumdan 3-4 ay sonra yatıracam şimdilik kalsın, yatağına geçirmeden önce yıkarım

bende çarşafı ve yastık kılıfını yıkıcam,benimkininde yorgan kılıfı çıkmıyor stella.onu kullanmadan önce öylece makinaya atarım sanırım.yazın battaniye kullanırız zaten

leach arkadaşınızın mail adresi diyor, senin mail adresini veriim mi?

Meloş benimkinide verebilirsin sendeki adresimle kayıtlıyım ben

Günaydın güzel haziran anneleri 🙂

Zeynepcm ben gördüm çok sade ve şık bir takım güle güle kullansın AyşeNazımız.Oldukça kullanışlı görünüyor.

Benim karnım aşağı indi sanki.Dün kızım çok garip hareketler yapıyordu bu sabah aynada baktım sanki aşağıda.Ben artık heran doğurabilirim galiba 😕

Sağol canım heryerde okadar satafatlı şeyler vardıki sade bişey bulmak zor olu valla🙂

Benimde karnım aşağıya indi biraz daha daha rahat nefes alıyorum birkaçgündür artık normal tabi tetikte olmakta fayda var

Meloş benimkinide verebilirsin sendeki adresimle kayıtlıyım ben

Sağol canım heryerde okadar satafatlı şeyler vardıki sade bişey bulmak zor olu valla🙂

Benimde karnım aşağıya indi biraz daha daha rahat nefes alıyorum birkaçgündür artık normal tabi tetikte olmakta fayda var

evet rahat nefes alıyorum ve mide yanmalarım hafifledi şükür.bana hep erken doğuracakmışım gibi geldiğinden çantamı 7.ayda hazırlamıştım 🙂 hazır bi vaziyette bekliyoruz.

bende çarşafı ve yastık kılıfını yıkıcam,benimkininde yorgan kılıfı çıkmıyor stella.onu kullanmadan önce öylece makinaya atarım sanırım.yazın battaniye kullanırız zaten

alırken hiç dikkat etmemişim, yorganında kılıfı vadır sanıyordum,
bende öyle yapacam ne zaman kullanacaksam o zaman atar yıkarım

Meloş gördüm elhin kedisini çok minik bişey bayıldım yaa nasılda masum masum bakmış 🙂

Kızlar Ayşenazın oda takımının resimlerini ekledim ciciler ve odalar topiğine bir ara göz atın

Ayşe Nazın odası çok güzel Zeynep, güle güle kullansın

Günaydın :humble:
uyku setinde sadece çarşaf ve yastık kılıfını yıkadım, kuruması zor olur diye
bide yorgan kılıfı falan yoktu, sadece ince bir yorgan üzeri direk uyku setinin desenli kumaşıyla kaplıydı yani çıkarılamıyor, sizdede öylemi
+ kılıfı olmadığı için havalar ısınınca yorganını yıkayacam sanırım, yada zaten doğumdan 3-4 ay sonra yatıracam şimdilik kalsın, yatağına geçirmeden önce yıkarım

benimkinde de yorgan için nevresim yok 🙁

ggünaydın güzel annişler nasılsınızz bakalımmm 🙂
elh kedıcıgını sevsınler senın buda tam bıhter bakışlıymış zaten ehhehehe

Geri