2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ay akşam olmadı bugün ya.. işler yoğunken zaman çabuk geçer normalde ama bugün hiç öyle olmadı... Başım çatlıyooo... Şimdi bağıracağım kalkıp, bi susun diye...Yer yokmuş gibi herkes masamın başına toplandı, bağıra bağıra konuşuyorlar...

aynen öyle canım.sana önerdiğim kadına da bir sor belki bu konuda yardımcı olabilir eğer güven verirse sana tabi

ya aslında teyzem bize yakın ben bakarım dedi ama çok tersde oturuyor. 2 arabayla gitmem gerek. ama dediler ki taksi durağıyla anlaş sabah getir akşam götür. normalde taksi 10 TL tutuyor oraya. bilmiyorum ne yapsam

ya aslında teyzem bize yakın ben bakarım dedi ama çok tersde oturuyor. 2 arabayla gitmem gerek. ama dediler ki taksi durağıyla anlaş sabah getir akşam götür. normalde taksi 10 TL tutuyor oraya. bilmiyorum ne yapsam
ay canım ya taksici ile anlaşırsın bence süper olur valla 🙂aklında kalmaz paran da gitmez

Ay akşam olmadı bugün ya.. işler yoğunken zaman çabuk geçer normalde ama bugün hiç öyle olmadı... Başım çatlıyooo... Şimdi bağıracağım kalkıp, bi susun diye...Yer yokmuş gibi herkes masamın başına toplandı, bağıra bağıra konuşuyorlar...
benim de uykum geldi gene ay canım sıkılıyor benim artık işte cok keyif almıyorum calısmaktan.ama evde iken de çok sıkılıyorum.sanırım karnım büyüdükçe ben de bir yere sığamıcam ruhsal olarak 🙂

ay canım ya taksici ile anlaşırsın bence süper olur valla 🙂aklında kalmaz paran da gitmez

benimde aklıma yattı durakla da bir konuşayım ne fiyat verecekler

teyzen size gelemezmi hem sabah sabah bebeğin düzenini bozmamış olursunuz hem arada bir kalırda sizde

teyzem gelemez canım kızı okula gidiyor onunla da ilgilenmesi lazım. keşke az daha yakın olsaydı süper olacaktı.

ben bazen 1 yaşına kadar çalışmıyorm diyorum bazen ha 12 ay ha4-5 ay ne farkeder diyorm karar veremedim

eğer imkanın varsa çok şey fareder be kavanozum düşünsene işe döndüğümüzde daha diş bile çıkarmamış olacak belkide bütün ilkleri kaçırıcaz biz işteyken ilk adımını falan atıcak ama yaşını doldurana kadar yanında olursan hem hiçbişeyini kaçırmamış olursun hemde bebeğin içinde faydalı olur bence keşke imkanımız olsada ilk bir yıl çalışmasak hiçbirimiz

eğer imkanın varsa çok şey fareder be kavanozum düşünsene işe döndüğümüzde daha diş bile çıkarmamış olacak belkide bütün ilkleri kaçırıcaz biz işteyken ilk adımını falan atıcak ama yaşını doldurana kadar yanında olursan hem hiçbişeyini kaçırmamış olursun hemde bebeğin içinde faydalı olur bence keşke imkanımız olsada ilk bir yıl çalışmasak hiçbirimiz

olmadı öyle yaparım 1 senede ne zengin olurum ne de fakirlerim dimi doğumdan sonra başka işe dönmiycek olan varmı ?

Geri