2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bakalım sabır sunun surasında iki ayım kaldı saglıklı olsunda kızım katlancaz artık bu paralara

kızlar ya böyle seyler düşünmeyin kendinize sitres yaşatmayın valla ben normal düşünüyorum kormuyorumda ama son günler nasıl olurum bilmiyorum ben hep kızım nasıl kime benziyor gibi seyleri düşünüyorum

Ay birden hayal ettim de ayagini da siyiriyormus doktor tovbe tovbee.

kat kat kesiyolar sezeryanda yaa.
anlıyodur onlar herhalde yahu..

ben de bebegi ya tutmayı bilmeyen biri tutar da düşürürse paranoyasına kapılmaya başladım nedense

ya burada bır prof. yaptı o hatayı duşunun bebegının alnını kesmiş dava falan açtılar dr, offf paranoyak olduk düşün düşün... bazen o kadar ani bir tekme atıyor kı etımden çıkçak sanıyorum geçen gece de bunu taktım aklıma töbeee

ya ben çok manyak bişey duşunuyom gunlerdır, sezeryan kesıgını atarken ya bebek tekme atarsa ya neşter kayarsa... bılıyorum delü dıcenız ama olur mu öyle bişey

yok canım aklına getirme öyle şeyler. sezaryan yaparken cart diye kesmiyorlar ki zaten.yavaş yavaş katları kesiyorlar. o yüzden bebeğe birşey olmaz

aslı valla genelde alıyorlar özel hastaneler cünkü dr kendi odasında cekilmiyor başka bir yere yönlerdirip yarım saat sürüyor

hadi ya anam ona da mı para vercez. bu ne bee soyuluyoruz resmen

Kizlar bu arada vatana millete hayirli ugurlu olsun kizimin kukusunu gordum,
ben kiz mi diye sorunca doktorum da rahatlatmak icin kukusunu buldu gosterdi. :meri:

Geri