gulkurusuu Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.931 ohh bu gece arka arkaya 4 bölüm lost ızlıcem çokkk mutluyum sabredıp bırıktırdım holeyyy holeyyy
ozbek83 Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.932 iyi akşamlar kızlar eşim gelmek üzere salatamı yapım k.i.b a.e.o
zynpmrt Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.934 offf offffffff yine nefes almadan çalıştım bugün üstelik hiçbi iş bitmedi sanırım doğuma yorgun girecem ben dinlenmeye fırsat bulamıcam 🙁
offf offffffff yine nefes almadan çalıştım bugün üstelik hiçbi iş bitmedi sanırım doğuma yorgun girecem ben dinlenmeye fırsat bulamıcam 🙁
gulkurusuu Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.935 zaten bekleye bekleye kuruduk lost yuzunden, bıtse de kurtulsak bu dertten
gulkurusuu Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.938 zynpmrt' Alıntı: offf offffffff yine nefes almadan çalıştım bugün üstelik hiçbi iş bitmedi sanırım doğuma yorgun girecem ben dinlenmeye fırsat bulamıcam 🙁 Genişletmek için tıkla ... neyse bugun cuma en azından onunde haftasonu var moral ver kendıne
zynpmrt' Alıntı: offf offffffff yine nefes almadan çalıştım bugün üstelik hiçbi iş bitmedi sanırım doğuma yorgun girecem ben dinlenmeye fırsat bulamıcam 🙁 Genişletmek için tıkla ... neyse bugun cuma en azından onunde haftasonu var moral ver kendıne
ozbek83 Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.939 zaten nereye baglıcaklarını cok merak ediyorum iyice karıştırdılar
gulkurusuu Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.940 evet bu sezon son bıtcek başımızın belası.. gıden arkadaşlar kendınıze ıyı bakın