2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OLURMU ZEYNEPÇİM BELKİDE ARAMIZDA EN KOLAY DOĞUMU SEN YAPICAN.HERKESIN BUNYESI FARKLI BELKI AÇILMAN GERÇEKLEŞİYO AMA KOLAY OLUYO BELKI ANLAMIYOSUN BILE DEMEKKİ.O ÖYLE BELLI OLMAZ BENCE.BELKIDE PIT DIYE DOĞURCAN İNŞ..:emzirme:BURDA KIZLAR BAHSEDERKEN BANADA AĞRI OLUYODU AMA BOYLE SANCI OLMUYODU.SANCI KOTU BİŞEY.AMA OLDU BU CUMARTESI KORKTUK EŞİM İN FİLAN RENGİ ATTI ÇÜNKÜ.YÜRÜKKEN OLUYODU BÖYLE ARADA GIRIYO.2DAKIKADA BIR FILAN DIYIM SANA.

Umarım hepimiz çok kolay doğururuz canım. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah. Benim 2 gündür belimde farklı bir sızı var. Böyle tam bir ağrıda değil bel tutulması falanda değil değişik bişey hissediyorum hafif bir sancı gibi dün anneme söyledim artık normal dedi bugün 6 da kontrolüm var nst yede bağlanıcam kızımıda görücem bakalım bügün bitmez artık bana

umarım hepimiz çok kolay doğururuz canım. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah. Benim 2 gündür belimde farklı bir sızı var. Böyle tam bir ağrıda değil bel tutulması falanda değil değişik bişey hissediyorum hafif bir sancı gibi dün anneme söyledim artık normal dedi bugün 6 da kontrolüm var nst yede bağlanıcam kızımıda görücem bakalım bügün bitmez artık bana
nst çok zevklı bişey🙂çünkü bağladıkları aletle bebişinin hareketlerını daha rahat hıssedıyosun ve bu ınsanı acayıp mutlu edıyo.kalbını dınlıyon dakıkalarca.ben kahvaltı etmiştim.hemşire hemen sordu ii bı kahvaltımı ettın dıye.benım kızda bende sonra delı gıbı kahvaltı edıyomuş çünkü ordan anlaşıyoyo🙂bence aç gıtmeyın bıde tekmeledığınde tekme sesı duyuluyo.eşim bile duydukça tekmenın seslerını adam acayıp mutlu oldu.makınenın başında dakıkalarca kalp atışlarını ızledi.bekleyen kadar vakit geçmezde.nstye girdiğinde çabucak gecıcek geçicek vakit.bana kalsa 1 saat kalırdım.yatakda rahat uyuyasım geldi.bide nazlıyolar seni.benım çok hoşuma gıttı ama sancı geçmese farklı olurdu heralde🙂

Günaydın kızlarrrr...

Benim de bahsettiğiniz gibi ağrım falan yok sadece sabahları bel ağrısıyla uyanıyorum. O da sabaha kadar sağa sola dönük yatmaktan ağırlık yapıyor herhalde göbek. Bi de akşamları inanılmaz bacaklarım sızlıyo kemikten kemikten. O iğrenç işte huzursuz bacak sendromu sanırım 🙁(

günaydın annişler nasılsınz bakalım ofyaa sabah gec kalıyorum dıyee bir koştum elımde laptop cantam zatn bavul gıbı en son hatrladıgım kocam arkamdan yavas dıye bagırıyorduuu ofyaaaaa buarada ben bıkac haftadır sag ayagımın topuguna basamıyorum vurmadım carpmadım bundn adım gıbı emınım ama neden basamıyorum bılmıyorm acayıp bır agrı 3 hafta daha ıdare ederım umarım dıye dua edıyorum.
buarada yatakdan bahsetmıssınz benmkıde 80X180 amakalınlıgı 18 cm gecmesın sorun cıkarır dedıler mobılyacılar cunku komodınlerın altına gırıyoryaaa bende arkdstn alcm yatagı ztn onlr 8ay once aldılr cocukları sallanmadan uyuyamadıgı ıcın buyuyen besıgı hıc kullanamadılr tekrr degstrdıler besık aldılar sımdı yatak ortada kaldı .

Günaydın kızlarrr
Güneşim dünürüm odan hayırlı olsunnn gelmiş....
kızlar bende de kasık ağrısı oluyor birde bazen bi uyanıyorum
göğüs altımdan karnımda acı oluyo kaşınıyo felan deli oluyorum
ağrılarım çoğaldı benimde... bu arada indirect cooms testimiz yine
pozitif çıktı maalesef tek iyi yanı kızımda bişey yok çok şükür
perşembe yine kan testimizi tekrarlıycaz yine prof recep has'a gideceğim
ayrıntılı için..

Geri