arceya Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.461 asfada' Alıntı: yok ben kuşu falan bi kenarı attım çoktan doğrudan ayuyummmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ...
asfada' Alıntı: yok ben kuşu falan bi kenarı attım çoktan doğrudan ayuyummmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ...
vatoz Aktif Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.462 asfada' Alıntı: alll kuşuım lasımmmm olcek sonuçtaaaaaaaaaa vayyy benm halimeeeeeeeeeeeeeeeeeee:meri: Genişletmek için tıkla ... ölede anasını satım=) daha süt pompamı almadım bide makına cıktı almşkende ii almak lazımmm fabrıkatorde deguluuukk napüücüğükk🙂
asfada' Alıntı: alll kuşuım lasımmmm olcek sonuçtaaaaaaaaaa vayyy benm halimeeeeeeeeeeeeeeeeeee:meri: Genişletmek için tıkla ... ölede anasını satım=) daha süt pompamı almadım bide makına cıktı almşkende ii almak lazımmm fabrıkatorde deguluuukk napüücüğükk🙂
vatoz Aktif Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.463 arceya' Alıntı: nan iyiki bi arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik nan 40 yılda bir Genişletmek için tıkla ... HADİ NEN YAZMISSN BİDE NELER YİDİM NEELR DIYEEE OKUDUK HERLDE DIMI HAFTASONU
arceya' Alıntı: nan iyiki bi arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik nan 40 yılda bir Genişletmek için tıkla ... HADİ NEN YAZMISSN BİDE NELER YİDİM NEELR DIYEEE OKUDUK HERLDE DIMI HAFTASONU
arceya Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.464 o kaa kilo aldım canım hala da utanmadan bişiler istiyo yaa bide dün bana çok kilo almamışsın öle çok fark yok az tombullaşmıssın dediler.. yürüyün gidin nan dedim, 20 kg bu neremde saklıyor olabilirim :çitos:
o kaa kilo aldım canım hala da utanmadan bişiler istiyo yaa bide dün bana çok kilo almamışsın öle çok fark yok az tombullaşmıssın dediler.. yürüyün gidin nan dedim, 20 kg bu neremde saklıyor olabilirim :çitos:
A archimim Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.465 etimelo' Alıntı: bence biz deve kuşunu da geçtik, fil kuşu olduk Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: ben bildiiin ayı kusuyum :çitos: Genişletmek için tıkla ... asfada' Alıntı: yok ben kuşu falan bi kenarı attım çoktan doğrudan ayuyummmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ...
etimelo' Alıntı: bence biz deve kuşunu da geçtik, fil kuşu olduk Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: ben bildiiin ayı kusuyum :çitos: Genişletmek için tıkla ... asfada' Alıntı: yok ben kuşu falan bi kenarı attım çoktan doğrudan ayuyummmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ...
arceya Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.466 vatoz' Alıntı: HADİ NEN YAZMISSN BİDE NELER YİDİM NEELR DIYEEE OKUDUK HERLDE DIMI HAFTASONU Genişletmek için tıkla ... tamam nan onu diyom işte iyiki bi gittik 40 yılda bir sakız olduk ağzınıza
vatoz' Alıntı: HADİ NEN YAZMISSN BİDE NELER YİDİM NEELR DIYEEE OKUDUK HERLDE DIMI HAFTASONU Genişletmek için tıkla ... tamam nan onu diyom işte iyiki bi gittik 40 yılda bir sakız olduk ağzınıza
etimelo Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.467 arceya' Alıntı: o kaa kilo aldım canım hala da utanmadan bişiler istiyo yaa bide dün bana çok kilo almamışsın öle çok fark yok az tombullaşmıssın dediler.. yürüyün gidin nan dedim, 20 kg bu neremde saklıyor olabilirim :çitos: Genişletmek için tıkla ... sudur o su kesin
arceya' Alıntı: o kaa kilo aldım canım hala da utanmadan bişiler istiyo yaa bide dün bana çok kilo almamışsın öle çok fark yok az tombullaşmıssın dediler.. yürüyün gidin nan dedim, 20 kg bu neremde saklıyor olabilirim :çitos: Genişletmek için tıkla ... sudur o su kesin
A archimim Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.468 arceya' Alıntı: o kaa kilo aldım canım hala da utanmadan bişiler istiyo yaa bide dün bana çok kilo almamışsın öle çok fark yok az tombullaşmıssın dediler.. yürüyün gidin nan dedim, 20 kg bu neremde saklıyor olabilirim :çitos: Genişletmek için tıkla ... bana da bazıları öyle diyor bende havaya giriyordum. en son annem neren zayıf yumurta gibi oldun diyince acı gerçekle yüzleştim
arceya' Alıntı: o kaa kilo aldım canım hala da utanmadan bişiler istiyo yaa bide dün bana çok kilo almamışsın öle çok fark yok az tombullaşmıssın dediler.. yürüyün gidin nan dedim, 20 kg bu neremde saklıyor olabilirim :çitos: Genişletmek için tıkla ... bana da bazıları öyle diyor bende havaya giriyordum. en son annem neren zayıf yumurta gibi oldun diyince acı gerçekle yüzleştim
asfada Hamiş Melek 3 Mayıs 2010 #16.469 arceya' Alıntı: o kaa kilo aldım canım hala da utanmadan bişiler istiyo yaa bide dün bana çok kilo almamışsın öle çok fark yok az tombullaşmıssın dediler.. yürüyün gidin nan dedim, 20 kg bu neremde saklıyor olabilirim :çitos: Genişletmek için tıkla ... nirendeeee ha
arceya' Alıntı: o kaa kilo aldım canım hala da utanmadan bişiler istiyo yaa bide dün bana çok kilo almamışsın öle çok fark yok az tombullaşmıssın dediler.. yürüyün gidin nan dedim, 20 kg bu neremde saklıyor olabilirim :çitos: Genişletmek için tıkla ... nirendeeee ha