ay neden karışırlar anlamıyorum
bilmem ki önceden gelmese tabi ay neden karışırlar anlamıyorum
bilmem ki önceden gelmese tabi kıs beni bak beni, istersen ben kocama indirtir sana kargalarım izlerim dersen

canım maşallah oğluşuna senin oğlanla benım kız arasında 1 gun var.Benımkıde 3kiloya yakın ve 50 cm geçkin çıktı.Allah nazarlardan saklasın inş.Kafası haftasıyla uyumlu ama diğer ölçüler ilerde.Bitek çok az kireçlenme var dedi plesentada ama sakın takma kafaya dedi.27 mayıs erken değilmi canım.Benımkide en erken 5-6 haziran olarak konuştuk.Seninki neden mayısda olucak?
Amin canım sağlıkla gelsinler belki daha önce bile gelebilir diyor her gittiğimde sağlıklı olsunda
mislina maaasallah kuzunaaa
günaydn herkese siz doğumdan felan konuştukça karnıma kramplar giriyo ya daha ben hazır bile değilim oda yerleşmedi kıyafetler yıkanmadı
bence son haftana kadar yıkama. ben yıkadım ütüledim benim kız hazırlıklar bitince gelmek istedi 🙂iyiyim zeynepcim şimdilik. ama kasılmalar saatte 4-5 kere oluyor ondan tedirginim.
ağrım sızım yok ama içim içimi kemiriyor.yarın olsa da tekrar gitsem doktora
evet olumsuzlukları kovalım kafamızdan. sabah bir yazı okudum kadın demiş ki erken doğum yazılarını okuya okuya erken doğum yaptım. kendimi ona şartlamışım bilmeden diyor.
en iyisi herşeyi akışına bırakmak
bence son haftana kadar yıkama. ben yıkadım ütüledim benim kız hazırlıklar bitince gelmek istedi 🙂
sen hala hazır değilmiş gibi davran kandır bebişini 🙂

dimi bencede diyorum zaten ona ben cicilerini yıkıyım odanı yapıyım öle gel diyorum güya bu hafta yapıcaktım ev panayır yeri gibi hala kışlık yazlık dönüşümüyle uğraşıyorum