ak sakallı arvhı sende benı kandırısan bı daha gelmem buralara bohcamı alır gıderımsen bana inan yevvrumm ben ak bıyıklı archiyim 🙂
şurda 2 günün kalmış adam daha arkadaş mı getirecek eve. oklavayla kovala birini getirirse. nasıl olsa lohusayız azcık deliyiz demi 🙂
odanın resimlerini çektim ama güneş vuruyor güzel çıkmadı. akşama tekrar çekip eklerim kızlar
gelınce sole sende kahvaltıya gotur benı deKimbilir kaçta çıktı... Çocuk gibi o da... 2-3 saat biniyoo.. Ya ben de düşündüm yiyeyim ben diye ama az daha bekleyeyim de.. Yarın da gider beni deli eder..
Ben de akşam hayal kuruyorum ,sabah belki beni kahvaltıya götütür diye... Nerdee.. kalktım ki adam yok..![]()
celine dün haziran anneleri listesine bakıyordum senin oğlanın adı zühtü gözüküyor.. ne kadar güldüm ya![]()

ak sakallı arvhı sende benı kandırısan bı daha gelmem buralara bohcamı alır gıderım
ay bende cekmek ıstıyom odanın resımlerını ama bı yandanda ıstemıyom
psikolojık buhran gecırıyorum
gelınce sole sende kahvaltıya gotur benı de
son hafta sonunuz bı daha bı sure dısarı yuzu goremıyceksın
sen ac durma cnaım atıstır bıseylerMeloşa söyleyelim de doğum tablosuna Ege yazsın bari... Ama bizim listedeki kalsın öyle.. Zühtüm o benim..
Evet bence de söyleyeyim ama sonuç çıkacağını sanmam... Çünkü 2 haftadır söylüyorum, bunlar son haftalarımız diye.. Geçen hafta bide 3 kişi geldiler... Şimdi de gelecek duş alacak falan... Aman öğlen oldu zaten... Daha kahvaltı istemiyorum... Sanırım birazdan tost yapıp yiyeceğim...
aaaa canım sölesene manyak mısın adam sen dıyeKızlar ben gidip yatıyorum.. aradı koca şimdi.. Arkadaşıyla gelmişlermiş, bişi istiyor muymuşum.. İstemiyorum ben bişi dedim kapatım telefonu.. Sinirlerim bozuldu.. Neyse görüşürüz..
Kızlar ben gidip yatıyorum.. aradı koca şimdi.. Arkadaşıyla gelmişlermiş, bişi istiyor muymuşum.. İstemiyorum ben bişi dedim kapatım telefonu.. Sinirlerim bozuldu.. Neyse görüşürüz..
aaaa canım sölesene manyak mısın adam sen dıye
ahh dae o koca sende olacaktı ki görecekti gününü. Benim ayaklarim bacaklarim cok felaket sis 3 haftadir inanin herkes cok sasiriyor bukadarini da gormedik hic diye, bunun ustune bugun daha daha daha bi felaket yaa, resmen kirmizi kirmizi damarlar parladi ustunde yaa, birde cok kotu aciyor artik.