yuppi damadım geliyor
ayy az kalmış meloş. inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğlunu. insan son anlarında hiç doğuramayacak gibi hissediyor ama bir bakıyorsun doğmuş kocaman olmuşlar. benim kız 1 haftalık olmuş sanki 1 gün geçmiş gibi.
Meloşum gözün aydın oğlunun geliş tarihi belli olmuş hadi hayırlısı bakalım. Bu arada para işini konuştunmu İsmail hoca nekadar isteyecek belli mi
Melos gozun aydin canim, Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins.
Belirsizlikten kurtuldun, 4 gun sonra yavrunu kucagina alicaksin.![]()
slm kızlar bi türlü giremiyorum nete kızım sarılık oldu 1 gece hastanede kaldık sütüm yetmiyor mama veriyoruz.biraz canım sıkkın o yüzden
neyse bi baktım 10 günde liste yarılanmış🙂 pıtır pıtır gelmiş kuzucuklar maşallah hepsine
doğurmayanlar için duamız sizlerle inşallah bir avazda kurtulursunuz
Dae ben ataşehir memoriale götürmeye başlıcam bu cumartesi itibariyle doğum yaptığım memorial uzakta ordaki doktorumuz Ataşehir memorialde Gökçe hanımı önerdi yenidoğan uzmanıymış. 165 TL muaynesi ve sgk geçmiyor sanırım. Bir arkadaşım Yeditepe Üniversitesine götürüyor orda doğum yapmıştı ordaki bir doktordan çok memnun kaldı Sgk da geçiyor sanırım bizede çok uzak değil. Birde Ümraniyedeki ümran polikliniğinde (çarşıdaki) çok iyi bir doktor varmış ama adını falan unuttum öğrenince sana bildiririm.
selam kızlar, sonunda oğlumun geliş tarihi belli oldu, çatıya inmeye hiç niyeti yok, bir de sancı 0'a yakın çıkıyor. Doktor da normal olursa zor bir doğum olacak dedi, hiç riske atmayalım dedim. 14.06.2010 Pazartesi günü oğlum geliyor inşallah. Bana hala hep karnımda duracak ve böyle yaşayıp gitcez gibime geliyordu ki, bugün dank etti nihayet kafama.
dae biz asya yı yıkadık valla. doktor bize de silin dedi ama 5. günden sonra çocuk da rahatsız oldu.
tabi bilmiyorum iyi mi yaptık kötü mü yaptık
selam kızlar
ultrasonda suyumuz yine çok çıktı, başlarda bunu çok iyiye işaret olarak algılıyordum
ama doğum yaklaştıkça sakıncalı kısımlarıda ortaya çıktı
tekrar vajinal baktı, kafası kanala girmemiş dedi
suyum çok olduğundan kanala başını sokamıyormuş
sen normalmi istiyordun dedi evet dedim, senin için 3 gün daha bekleyelim dedi
ama çok ihtimal vermiyor kanala girmesini
pazartesi sabah dokuzda gel dedi, kanala girmişse suni sancı verip doğumu başlatacak
girmemişse epidural sezeryan olacağız
hatta bugün sabahtan gelseymişiz bu sabah bile alabilirmiş ben şok oldum tabi
artık dış dünya anne karnından daha iyi onun için dedi
herşeyin hayırlısı tabi ama kendimi hiç sezeryana hazırlamamıştım
sancıyla beraber kanala girmezmi falan dedim ama suyun çok fazla girmeyebilir dedi
bende bunu ilk defa duydum
genelde doğum kolaylaşsın diye sunuyunu patlatmazlarmı, yada sancıyla birlikte aşağıya inme durumu olmazmı, neyse sonuçta doktoruma güveniyorum ama kafamda soru işaretleride yok değil
bide ben hep nişanım suyum gelecek öyle gidecem doğuma diye düşünmüştüm
birden söyleyince allak bullak oldum
sabah 5 gibi kahvaltını yap , çok doyurma karnını dedi
banyonu, büyük tuvaletini yapmaya çalış dedi
uzun lafın kısası pazartesi dokuzda hastanedeyiz
heralde 10 civarı kollarımda olur kızım