2010 İlkbahar-Yaz Modasından Tüyolar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2010 İlkbahar-Yaz Modasından Tüyolar
Sıcaklar yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı... Artık baharlık kıyafatlerimizi giymeye başlayabiliriz kızlar...Eee peki bu senenin bahar ve yaz modası hakkında bilginiz varmı yoksa o zaman yazımızı okumalısınız...

İşte sizlere 2010 ilkbahar-yaz modasından tüyolar :tik:

2010-bahar-yaz-1440.jpg


Elbise, etek, ayakkabı ve aksesuarların üzerindeki çiçekleri; baharın enerjisini yansıtırken romantik bir görünüm sergiliyor. Hangi yaşta olursanız olun çiçekli desenli kıyafetleri rahatlıkla giyebilirsiniz.

Kıyafetlerde desen seçimi vücut tipinizle doğrudan bağlantılıdır. Ölçülerinizin dışında desenli kıyafetler daha kilolu ya da daha zayıf görünmenize neden olur. Minyon tipliyseniz büyük desenli kıyafetleri; değilseniz küçük çiçek desenli kıyafetleri tercih ederek hem trendi hem de formda görünebilirsiniz.
2010 kış modasında görmeye alışık olduğumuz pul, payet ve boncuk işlemeleri 2010 ilkbahar modasında da devam ediyor. Babetler, etekler, tunikler payetlerle süsleniyor ve ortaya ışıl ışıl kombinler çıkıyor. Sade bir bluzun üzerine pul işlemeleri yaparak yeni sezona uygun hale getirebilir ya da payetli aksesuarlar kullanabilirsiniz.

Hırka üzerine ince kemer takma modası 2010 ilkbahar sezonunda uzun elbiseler üzerinde hayat buluyor. Belinizi daha ince göstermek ve modaya uygun giyinmek istiyorsanız kemerlerinizi şimdiden hazırlayın.

90lı yılların modası kot gömlekler geri geliyor. O günlerden kalma kot gömlekleriniz varsa sakın kaybetmeyin. 2010 ilkbahar modasında giymek için bolca zamanınız olacak.

Platform topuklu giymeyi sevenler için güzel haber! 2010 ilkbahar koleksiyonlarında dolgu topuklu ve renkli ayakkabılar bulunuyor. Kısa şortlar ve eteklerle birlikte kombinleyebilirsiniz.
 
Geri
Üst