2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah Cemoşummmmm inşallahhh hepimizin teyze oluruz umarımmmm.
Dün gece kasıklarım çok ağrıdı halada ağrım devam ediyor. Bu gün işe geldim umarım olumsuz bir işaret değildir bu.

Menekşe Mor'um umarım sonuçlar iyiye işarettir. Senin aşılama yaptırdıktan sonra vucudunda dikkatini çekecek neler oldu tatlım... Çokkk merak ediyorum süreçleriiii🙂)))))))))))))))

İnşallah Cemoşummmmm inşallahhh hepimizin teyze oluruz umarımmmm.
Dün gece kasıklarım çok ağrıdı halada ağrım devam ediyor. Bu gün işe geldim umarım olumsuz bir işaret değildir bu.

Menekşe Mor'um umarım sonuçlar iyiye işarettir. Senin aşılama yaptırdıktan sonra vucudunda dikkatini çekecek neler oldu tatlım... Çokkk merak ediyorum süreçleriiii🙂)))))))))))))))

Canım, bende aşılama sonrası herhangi bir ağrı vs.olmadı; ama daha önceden okuduğum kadarıyla aşılama sonrası kasık ağrısı ve hafif kanama vb..normal belirtiler..benim aşılamam cmrtesi yapıldığı için ertesi gün de tatildi fakat ben ekstradan hiç yatmadım.O yüzden işe gidişini de dert etme..Doktorum da zaten normal yaşantına devam et, hiçbirşeyi kısıtlamana gerek yok demişti.Muhtemelen seninki de öyle demiştir.Hiç canını sıkma o yüzden, normal bir ilişki sonrası gibi düşün..
Ama ağrıların yarın da devam ederse o zaman doktora bi sor derim ben..Belki ağrını hafifletici bir ilaç önerebilir.Ama kendin ilaç içme sakın.
Gelişmelerden de haberdar et sürekli, benim gelişmeler Cumartesi den sonra olacak, bakalım..

Geri