2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
meraba ben de ilk aşılamamı 13 nisanda yaptırdım 25 inde tahlıl yaptıracam inşaallh ama çok merak ediyorum. bide biz aşılamadan sonra hiç ilişkiye girmedik oysa doktor 3gün ilişki demişti ama eşim iyi olmaz diye istemedi. belirti olarak kasıklarımda ağrılar var. aşılaması tutan yokmu ya..........

yaa sende yeni yaptırdın sen nerde yaptırıyorsun nasıl bi işlem oluyor sizin ilk mi acısı fln oluyormu...

yok be canım! ne acısı ağrısı? aşılama 5 dk bile sürmeyen basit bir işlem,hiç bişey anlamıyosun. Kolundan iğne yaptırdığını düşün tatlım. inan vucudu aşılamaya hazırlamak heycan verici. Bide en önemlisi beklemek zamanın bi an önce akıp gitmesini istiyosun.

meraba ben de ilk aşılamamı 13 nisanda yaptırdım 25 inde tahlıl yaptıracam inşaallh ama çok merak ediyorum. bide biz aşılamadan sonra hiç ilişkiye girmedik oysa doktor 3gün ilişki demişti ama eşim iyi olmaz diye istemedi. belirti olarak kasıklarımda ağrılar var. aşılaması tutan yokmu ya..........
umudumuzu yitirmeyelim inş. birimizin tutacak....

Tatlım hoşgeldin. Biz yaptırdık Menekşe Mor ve ben. Bizde yeniyiz zaten. Hepimiz bekleme sürecindeyiz. Ben dün yaptırdım kasıklarım ağrıdı baya. Şimdi biraz daha iyi. Bide sık sık idarara çıkıyorum, susuyorum. Hayırlısı inşallah tutunur bebişim . . . Ben 4 Mayıs gibi tahlile gidicem. Sen bizi gelişmelerden haberdar et mutlaka olurmu. Umarım olumlu sonuç alırsın canım.

yok be canım! ne acısı ağrısı? aşılama 5 dk bile sürmeyen basit bir işlem,hiç bişey anlamıyosun. Kolundan iğne yaptırdığını düşün tatlım. inan vucudu aşılamaya hazırlamak heycan verici. Bide en önemlisi beklemek zamanın bi an önce akıp gitmesini istiyosun.
ben de hem çok ümitliyim hemde kendimi kaptırmak istemiyorum ya olmazsa die öyle sakince bekliyorum işte ilacım yarın bitiyor.. sonra kontrole gitcem bakalım o ona göre gün söylicek..

ben de hem çok ümitliyim hemde kendimi kaptırmak istemiyorum ya olmazsa die öyle sakince bekliyorum işte ilacım yarın bitiyor.. sonra kontrole gitcem bakalım o ona göre gün söylicek..

evettt sunn! büyük ihtimalle 2 gün sonrası için çatlama iğnesi vericek. 24-48 saat arasındada aşılama için saat belirleyecek. Allah yardımcın olsun.

:dp8:

Tatlım hoşgeldin. Biz yaptırdık Menekşe Mor ve ben. Bizde yeniyiz zaten. Hepimiz bekleme sürecindeyiz. Ben dün yaptırdım kasıklarım ağrıdı baya. Şimdi biraz daha iyi. Bide sık sık idarara çıkıyorum, susuyorum. Hayırlısı inşallah tutunur bebişim . . . Ben 4 Mayıs gibi tahlile gidicem. Sen bizi gelişmelerden haberdar et mutlaka olurmu. Umarım olumlu sonuç alırsın canım.

hepimiz için hayırlısı olur inşaallah birde sizin kacıncı aşılama

Hoşgeldin aramıza Supremem'cim.Senin durumun nedir canım.Umarım anlattığımız şeyler bütün meleklerin içini rahatlatır. Amaç doğru ve denenmiş paylaşım zaten tatlım. Bu arada sanırım 2012 aşılama sayfasının ablası benim.31yaşındayım.
Ben hepimiz için dua ediyorum sende et tatlım...:Laie_23:

Merhaba secoş öncelikle hayırlı uğurlu olsun aşılaman inşallah tutar... Kendini sakın kasma rahat ol moral çok önemli

ilk aşılamımı 30 martta yaptırdım ne yazık ki tutmadı 2 ay sonra tekrar deneyebiliriz dedi doktorum.eşimde varikosel vardı amaliyat oldu uzun bir zaman bekledik olmadığı için aşılamaya geçtik doktorum aşılamaya başlarken serophene hapı önerdi, hap rahim duvarına zarar vermediğini daha hafif bir ilaç olduğunu söyledi yumurtlama ve gelişim sorununu olmadığı için ilk aşamada hapı denedik adetin 2. gününden itibaren 5 gün boyunca kullandım daha sonra ultrason da takip edildi. prengly çatlatma iğnesini koldan yaptırdım.... sperm analizinden sonra işlem yapıldı ağrısız bir işlemdi rahime yerleşmesi 12-15 günü bulur demişti 11 nisanda kanda beta hcg bakıldı sonuc 4,00 çıktı anlamıştım negatif olduğunu ... 1 saat sonra kanamam oldu ne kadar zor bir durum anlatamam kelimeler sınırlı ....
ama inanıyorum ki senin ki tutacak.....🙂

Merhaba Ebrar01; sen de aramıza hoşgeldin 🙂 Ben de ilk aşılamamı 14 Nisan da yaptırdım.Bu durumda aşılamalarımız birbirine çok yakın..
Ebrar01 - 13 Nisan
Menekse Mor - 14 Nisan
Secos - 16 Nisan
Biz de aşılama sonrası herhangi bir ilişkide bulunmadık, aşılama sonrası doktora sorduğumuzda olumlu ya da olumsuz bir etkisinin olmayacağını söylemişti.Zaten şu an için benim yumurtalarımın çatlamamış olma durumu var, o yüzden çok da önemi yok benim için..
Umarım senin ve Secosun aşılamaları tutar da bana ve diğer tüm bu durumu yaşayanlara umut olursunuz.

Geri