2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Menekşe Mor'um aklım sende kaldı canım 🙁(( bi haber ver nolursun...:hasta:

Secoş'cumm, kusura bakma cnm ancak fırsat bulup da siteye girebildim.Dünden beri altüst olmuş durumdayız 🙁
Dün progesteron testini yaptırdım, sonuç 35,5 çıktı..Hemen doktora gösterdim, doktor; yumurtlama gerçekleşmiş dedi.Fakat daha buna sevinemeden başka bir sorun çıktı şimdi de 🙁(Daha önce de bahsetmiştim..Bu doktor benim aşılamamı yapan doktor değil, ben aşılamadan sonra yumurtam çatlamış mı diye şüphe ettiğim için bu doktora gitmiştim.Neyse bu doktor benim Hsg(rahim) filmimi de görmek istemişti.Ben de dün progesteron sonucu için gittiğimde rahim filmini de yanımda götürdüm.Doktor rahim filmini iyice inceledi ve tüplerde sorun olduğunu söyledi.Halbuki rahim filmini çeken radyolog ve aşılamamı yapan doktorum tüplerimin açık olduğu yönünde rapor vermişlerdi ve bu yönde yorum yapmışlardı.Kısacası şimdi yeni bir sorun ve belirsizlik ile karşı karşıyayız.Eşim de ben de neye uğradığımızı şaşırdık.Doktorun söylediğine göre tüplerdeki tıkanıklık vs..sebebiyle gebelik oluşsa bile dış gebelik sorunuyla karşılaşabilirmişiz.O yüzden gebelik testini 12.günde yaptırmamı istedi.Yaptırdıktan iki gün sonra testi tekrarlayacağız ve değer artışına bakacağız dedi.Normalde gebelik testi yaptırdıktan 2 gün sonra değer 2 katına çıkarmış, fakat dış gebelik olursa eğer değer bu kadar yükselmezmiş.
Şimdi Perşembe gününe kadar bekleyip Perşembe günü gebelik testi yaptıracağım.Sonuca göre Cmrtesi tekrar yaptıracağım.Ve sonuca göre ne oluğu anlaşılacak.Öte yandan adet olursam şayet rahim filmini bir 3.doktora daha gösterip durumu netleştireceğim.
Tüm bunlar tabi çok ağır geldi bana, iki günde çöktüm resmen..Ben herşey normal derken ve aşılamanın sonucunu sabırsızlıkla bekleyecekken şimdi bambaşka sorunlar ortaya çıktı..Kime güveneceğimi şaşırdım 🙁
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Secoş'cumm, kusura bakma cnm ancak fırsat bulup da siteye girebildim.Dünden beri altüst olmuş durumdayız 🙁
Dün progesteron testini yaptırdım, sonuç 35,5 çıktı..Hemen doktora gösterdim, doktor; yumurtlama gerçekleşmiş dedi.Fakat daha buna sevinemeden başka bir sorun çıktı şimdi de 🙁(Daha önce de bahsetmiştim..Bu doktor benim aşılamamı yapan doktor değil, ben aşılamadan sonra yumurtam çatlamış mı diye şüphe ettiğim için bu doktora gitmiştim.Neyse bu doktor benim Hsg(rahim) filmimi de görmek istemişti.Ben de dün progesteron sonucu için gittiğimde rahim filmini de yanımda götürdüm.Doktor rahim filmini iyice inceledi ve tüplerde sorun olduğunu söyledi.Halbuki rahim filmini çeken radyolog ve aşılamamı yapan doktorum tüplerimin açık olduğu yönünde rapor vermişlerdi ve bu yönde yorum yapmışlardı.Kısacası şimdi yeni bir sorun ve belirsizlik ile karşı karşıyayız.Eşim de ben de neye uğradığımızı şaşırdık.Doktorun söylediğine göre tüplerdeki tıkanıklık vs..sebebiyle gebelik oluşsa bile dış gebelik sorunuyla karşılaşabilirmişiz.O yüzden gebelik testini 12.günde yaptırmamı istedi.Yaptırdıktan iki gün sonra testi tekrarlayacağız ve değer artışına bakacağız dedi.Normalde gebelik testi yaptırdıktan 2 gün sonra değer 2 katına çıkarmış, fakat dış gebelik olursa eğer değer bu kadar yükselmezmiş.
Şimdi Perşembe gününe kadar bekleyip Perşembe günü gebelik testi yaptıracağım.Sonuca göre Cmrtesi tekrar yaptıracağım.Ve sonuca göre ne oluğu anlaşılacak.Öte yandan adet olursam şayet rahim filmini bir 3.doktora daha gösterip durumu netleştireceğim.
Tüm bunlar tabi çok ağır geldi bana, iki günde çöktüm resmen..Ben herşey normal derken ve aşılamanın sonucunu sabırsızlıkla bekleyecekken şimdi bambaşka sorunlar ortaya çıktı..Kime güveneceğimi şaşırdım 🙁

Canım hemen umutsuzluğa kapılma. Çok merak etmiştim bende seni. Net sonuçlar almadan moralini sakın bozma. Benim anladığım kadarıyla şu an hamilelik belirtilerinde bir sıkıntı yok normal çıktı dimi.( yani olumlu) dış gebelik riski olduğunu söyledi! Sen şimdi sakin ol bitanem.herşeyi olumlu düşünmeye çalış. yaşadıkların koay değil. Yeterki sonuçların güzel çıksın. Bir problem olursada yılmak yok. Ne gerekirse yapıcaksın... Daha genciz.nolur moralini bozma dua et sadece.Kafa karışıklığını gidermek için farklı şeyler uğraş olurmu canım benim... Senin için dua edicem...

sagol canım inşallah sende güzel haberler alırsın sizde sorun neydi canım

menekşe üzülme allah tan ümit kesilmez secoşada katılıyorum kendini sıkma hep olumlu düsün lütfen allah yardımcın olsun

Menekşem olumlu düşün allah yardımcın olsun senin anne olacağına inanıyorum pes etmek yok perşembe günü bize güzel haberler vereceksin inş

Menekşe mor canım, elinde değil biliyorum ama takma kafana bakarsın dedikleri gibi değildir hiç bir sorun çıkmaz inşaallah herşey çok güzel olur ...ben iki defa rahim filmi çektirdim ilkinde sağ tüpüm tamamına yakın kapalı çıkmıştı yani sonuçta öyle yazıyordu ama bir çok doktora gösterdim doktorlar sonuç ve film uyuşmuyor filmde okadar sorun yok diyorlardı....Bir sene sonra ikinci rahim filmini çektirdim onda sağ tüpüm çok az kapalı çıktı denildi buda sorun olmaz dediler yine üç ayrı doktora gösterdim tabi , şimdi ise benim sorunum sebepsiz infertilite diye kayıtlara geçti.Yani canım takmamaya çalış belki bir yanlışlık olmuştur ...buarada herşey bir sebep ALLAH isterse ol derse olur hiç bir şey de engel olmz merak etme sen canım....................

kızlar nerdesiniz bugün nasıl gidiyo menekşe senin durumun nasıl

Selam kızlar...
Bu gün aşılamamın 7. günü 🙂 yarıladım artık geriye 7 günüm kaldı. Normalde geçen ay 3 mayıs'ta regl olmuştum.
Ay sonunda kan tahliline gitmem gerekiyor ama ben 3 gün daha bekliycem. Regl'mi görmek istiyorum. Umutlarım azalmış değil. arada sırada umutsuzluğa kapılıp hemen kendimi resetliyorum. Dün gece rüyamda bir üç harfli ikiz bebeklerimin olacağını söyledi 🙂))))))
Belitilerime gelince, mide yanması ve akıntım var şimdilik. Kasık ağrım bitti. Şimdide kafaya yerleşme kanamasını takdım. ne zaman olacak diye??
sizde durumşar nasıl?
Sevgiyle kalın...

Kızlar,
Yazdıklarınızı yeni okuyabildim; destekleriniz için hepinize çok çok teşekkürler..Cumartesi günüm çok kötü geçti, yeni bir soruna hazır değilmişim ki epey yıprandım🙁 Ama şimdi daha iyiyim.Bu ara pek evde olmamaya çalıştım kafamı dağıtayım diye..İyi de geldi.O yüzden gecikmeli yazıyorum size.
Şimdi aşama aşama ilerleyip önce Perşembe günü gebelik testi yaptıracağım, akabinde de rahim filmini 3.bir doktora daha göstereceğim..3.doktor da tüplerde sorun olduğu yönünde yorum yaparsa şayet o zaman laparoskopi yolları gözükecek sanırım.Ya da tüpbebek..Bu süreçte hepimizin önüne farklı engeller çıkıyor ve çıkmaya da devam edecek belki..Bu süreçte sizlerle iletişimde olmak da çok iyi geldi açıkçası..Daha önce hiç bu tarz bir siteye üye olmamıştım.İyiki üye olmuşum ve sizlerle dolaylı da olsa tanışmışım 🙂

Selam kızlar...
Bu gün aşılamamın 7. günü 🙂 yarıladım artık geriye 7 günüm kaldı. Normalde geçen ay 3 mayıs'ta regl olmuştum.
Ay sonunda kan tahliline gitmem gerekiyor ama ben 3 gün daha bekliycem. Regl'mi görmek istiyorum. Umutlarım azalmış değil. arada sırada umutsuzluğa kapılıp hemen kendimi resetliyorum. Dün gece rüyamda bir üç harfli ikiz bebeklerimin olacağını söyledi 🙂))))))
Belitilerime gelince, mide yanması ve akıntım var şimdilik. Kasık ağrım bitti. Şimdide kafaya yerleşme kanamasını takdım. ne zaman olacak diye??
sizde durumşar nasıl?
Sevgiyle kalın...

Secoş'cum, canım inşallah bu belirtilerin iyiye işarettir 🙂Ama değilse de kafaya takmak yok..Yerleşme kanaması herkeste olmayabiliyor.Ama olursa şayet adet zamanına birkaç gün kala oluyor bildiğim kadarıyla..Zaten adet kanamasıyla karıştırılıyormuş çoğu zaman..
Ya sonuç olumlu olursa bir de rüyandaki gibi ikiz olursa tadından yenmez 🙂))

Geri