2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar yazacak birşey bulamıyorum o yüzden yazmıyorum ama sizleri hep takip edeceğim ve dualarım sizlerle. umudunuzu kaybetmeyin bugün değilse birgün olacak inşaallah. bizlerde anne olacağız bir gün ALLAH'ın izniyle...bebişimiz bize gelecek bir gün.:bebeğim:

kızlar yazacak birşey bulamıyorum o yüzden yazmıyorum ama sizleri hep takip edeceğim ve dualarım sizlerle. umudunuzu kaybetmeyin bugün değilse birgün olacak inşaallah. bizlerde anne olacağız bir gün ALLAH'ın izniyle...bebişimiz bize gelecek bir gün.:bebeğim:

ebrarcım aslında cumartesi teste gidecektim 12. gün oluyor ama çok korktum 🙁((
gerçekle yüzleşmek canımı yakabilir. bende adetimi beklemeye karar verdim. ayın 30 unda olmam gerekir. olmazsa gidicem artık.hepimiz buralardayız gitmek yok... olana kadar devam...

ebrarcımmm sen neyapmayı düşünüyosun bundan sonraki yol haritan ne olacak canım benim?

menekşe üzüldüm hamile olmadıgın icin bende ilk inin tutmadıgını ögrenince çok kötü olmuştum rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur sıkma kendini canım bende cumartesi sonucu ögrenecem dua edin kızlarr

Menekşem hayırlısı buymuş üzülme canım.
Kızlar bugün iki güzel haber aldım arkadaşımın bir oğlu oldu ve diğer arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim onların adına çok sevindim darısı bizim başımıza AMiN

ebrarcım aslında cumartesi teste gidecektim 12. gün oluyor ama çok korktum 🙁((
gerçekle yüzleşmek canımı yakabilir. bende adetimi beklemeye karar verdim. ayın 30 unda olmam gerekir. olmazsa gidicem artık.hepimiz buralardayız gitmek yok... olana kadar devam...

Secoş'cum canımm, gönlünden böyle geçiyorsa bekle adetini canım..Hem bakarsın adet olmazsın 🙂 İnşallah sen kavuşmuşsundur bebeğine canım..Heyecanla bekliyorum sonucu..

Geri