2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın canım, evet bugün test yaptıracağım ama bir türlü kendimi hazırlayamadım test için 🙁 Çok endişeliyim, stresliyim..Alacağım sonuçtan çok korkuyorum 🙁
Bu arada az önce ilginç bişey oldu..Ben kafamda ne zaman test yaptırmaya gitsem diye kara kara düşünürken bizim işyerinden bir stajyer kız koşturarak yanıma geldi, sizi rüyamda gördüm, hamileydiniz dedi 🙂 Kızın benim bebek istediğimden bile haberi yok..İçim bi tuhaf oldu 🙁
Ya kızlar dua edin banaaa, korkuyorummm 🙁

bende çok merak ediyorum dualarımız seninle...🙂

Günaydın canım, evet bugün test yaptıracağım ama bir türlü kendimi hazırlayamadım test için 🙁 Çok endişeliyim, stresliyim..Alacağım sonuçtan çok korkuyorum 🙁
Bu arada az önce ilginç bişey oldu..Ben kafamda ne zaman test yaptırmaya gitsem diye kara kara düşünürken bizim işyerinden bir stajyer kız koşturarak yanıma geldi, sizi rüyamda gördüm, hamileydiniz dedi 🙂 Kızın benim bebek istediğimden bile haberi yok..İçim bi tuhaf oldu 🙁
Ya kızlar dua edin banaaa, korkuyorummm 🙁
MENEKŞEM hadi canım sen hamilesindir inşaallh dualarım seninle. yaz güzel haberide sevinelim canım ya.......inan enaz senin kadar heyecanlıyım MENEKŞEMMMMMMMMM...

Olmadı kızlar..Sonuç; 0.207 çıktı..

MENEKŞEM geçmiş olsun canım.
artık umudum tamamen tükendi.
( en erken belirtilisinden gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor. ilişkiden 7 gün sonra sonuç çıkaran tes bende 10. günde negatif. )
kızlar artık bende dahil olmak üzere mayıs ayını deniycez gibi geliyo bana...
Sanırım kısmet değilmiş 🙁(((

canm yaaaaaaaaaaaa.................hayırlısı neyapalım canım. rabbim ol demeyince olmuror işte birdakine inşallh kendini fazla üzme neolurrrrrrr..benim bugün kanamam da başladı zaten.

MENEKŞEM geçmiş olsun canım.
artık umudum tamamen tükendi.
( en erken belirtilisinden gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor. ilişkiden 7 gün sonra sonuç çıkaran tes bende 10. günde negatif. )
kızlar artık bende dahil olmak üzere mayıs ayını deniycez gibi geliyo bana...
Sanırım kısmet değilmiş 🙁(((

sen moralini bozma tatlım bekle bakarsın olur.....

Gökcemix aramıza hoşgeldin ben hiç ara vermeden aşılama yaptırdım senin aşılamanda hayırlı olsun inş olumlu sonuç alırsın.
tşk ederim cemos sanırım kısınin bunyesiyle alakalı ınş olumlu olur herkez ıcın.bu sıteye gırmeden once kendımı yanlız hıssetmıstım ama meger benım gıbı olan ne cok kısı varmıs Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın

tşk ederim cemos sanırım kısınin bunyesiyle alakalı ınş olumlu olur herkez ıcın.bu sıteye gırmeden once kendımı yanlız hıssetmıstım ama meger benım gıbı olan ne cok kısı varmıs Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın

dertlerimiz sevinçlerimiz ortak canım. işte burda birimizin üzüntüsü hepimizi üzüyor 🙁(((
inşallah bi gün burdan mutlu haberlerini verirsin bize 🙁(( karnım adet olacakmışım gibi hafif hafif ağrımaya başladı.
benimde umutlarım tükendi 🙁(((

Geri