2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MENEKŞE MOR'ummmmm geldinmi tatlım? seni çok merak ediyorum güzelim...Gelince haber ver bize.:havai:

Menekşe Mor, sen progesteron testi yaptırdın mı bu gün canım?s0nuç aldıysan bizi haberdar edermisin? secoş sende durum nedir nasıl gidiyor canım?

Ya bu topiğin hem saati yanlış hemde çok yavaş.Yazdığımı ancak bir saat sonra göre biliyorum....

Ya bu topiğin hem saati yanlış hemde çok yavaş.Yazdığımı ancak bir saat sonra göre biliyorum....

ya canım. benim uyku olayım abartılacak duruma geldi.ağrım falan yok. ama herşeyi yemek istiyorum...
bu ayın sonu nasıl gelir ebrarım.bi an önce zaman geçsin istiyorum. sen bende önce öğreneceksin. HAyırlı güzel haberlerini duyarım inşallah canım benim.
Bende menekşe moru merak ediyorum 🙁((( bi gelsede içim rahatlasa . . .
sende durumlar nasıl canım?
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

ya secoşum sorma bende çok yiyirum ama uyku durumu yok bende meraktandır belkide bilmiyorum ben uyuyamıyorum.Ama adet belirtileride başladı bende sanırım canım çok sıkılıyor offff yaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

merhaba secoş bende bu ayın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberler alırız inşallah

KULLANICI ADI SEBEB AŞILAMA ARİHİ AŞILAMA SAYISI TEST RARİHİ SONUÇ Ebrar01 sebepsiz infertilite 13.04.2012 1. aşılama 25.04.2012 Menekşe Mor 14. 04.2012 Secoş 16.04.2012 Kayıtsız üye 14.04.2012 28 .04.2012

Geri