2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızlar, adet oldum bugün 🙁 Secoşcum, olur da testi erken yaptırmaya karar verirsen 12.gün değil de 13. gün yaptır.Ebrar da ben de 12.gün test yaptırıp 13.gün adet olduk..

Menekse mor sakın üzülme kederlenme neden diye..sıkma tatlı canını Rabbim inşallah nasip eder hepimize
Seçoş senden iyi haberler duymak için sabırsızlanıyorum sanki kendi yaşıyor muşum gibi hissediyorum sizlerler sevinip sizlerle üzülüyorum inşallah Rabbim sana bu mutluluğu tattırır...🙂

Canım, valla çok üzüldüm ama yapacak birşey yok tabi..İnsan ilk şoku atlattıktan sonra yavaş yavaş alışıyor bu duruma da..
İnşallah sizlerden güzel haberler alırız ve inşallah hamilesindir canımm 🙂 Haberlerini bekliyoruz.
cnm dayanamadım bn bugün tahlil yaptırdım hamile değilmişim çok üzgünüm 🙁 doktorum tüp bebek olmam gerektiriğini söyledi 🙁

Kizlarrrr nerdesiniz?haftasonu gelince kayboluyorsunuz?ee sizde haklısınız boş zamanınızı kocanızla geçiriyorsunuz ne yapacaksınız beni demi🙂

selam tatlım.biliyosun beni son zamanalrda iyce karamsar olmaya başladım. bende arkadaşımla konuştum biraz önce! yarın test yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. Doktorumu aradım. Adet günümüzü bekleyelim dedi. yani 14. gün bakmak için ısrar etti. Bende ilk aldığım karara döndüm! ayın 30'unu bekliycem canım. Pazartesi güni belli olacak herşey. Bu gün 11.günüm. inanılmaz bir mide yanması var bende. akıntım arttı. adet olacak gibiyim.pazartesi günü normal şartlarda olmam lazım. Beynimin içi zonkluyo! Hafta sonu nasıl geçer bilmem 🙁(( Pazartesi öğlen sizlere sonuçlarımı bildiririm. Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama belirsizlik beni mahvediyor.
İnşallah size pazartesi güzel haberler veririm.Sen neler yapıyosun! Şimdiki sürecin ne olacak canım? beni habersiz bırakma olurmu.Öpüyorum çok.
Allaha emanet ol Menekşem...

Secoş'um canım, karamsarlığa kapılma..İnşallah Pazartesi günü pozitif sonuç alırsın da bebeğine bir an önce kavuşursun canımm.Belirtileri de çok kafana takma,belki de bebişinin gelişinin habercisidir bunlar..Olmazsa da üzülmek, pes etmek yok!
Benim duruma gelince işler biraz karmaşıklaştı benim tarafta..Aşılamamı yapan doktorun haricinde başka bir doktora daha gitmiştim hatırlarsan..O doktor rahim filmimi görmek istemişti ve götürdüğümde de tüpler tıkalı; bu şekilde normal yolla da aşılama ile de gebe kalman pek mümkün değil demişti.Ama yine de aşılama yaptırmışsın madem sonucunu bekleyelim demişti.Sonucu da öğrenince yakın bir arkadaşımın babası İzmir de jinekolog.Rahim filmimin cd sini gönderdik ona.O da tüpler tıkalı dedi 🙁 Dün aldım bu haberi..
Bugün de soluğu aşılamamı yapan doktorda aldık.Durumu anlattık.İki ayrı doktorun tüplerimin tıkalı olduğu yönünde yorum yaptığını söyledik.Aşılamamı yapan doktor kesinlikle kabul etmedi ve ısrarla tüplerimin açık olduğunu söyledi..İyice kafamız karıştı anlıyacağın..Şimdi Pzrtesi başka bir doktora daha göstereceğiz filmi..Onun yorumuna göre artık nihai kararımızı vereceğiz.Eğer tüpler tıkalı derse ya tüplerin açılması için laparoskopi yaptıracağım ya da Tüp Bebek..Eğer tüpler açık derse tüm bu süreçlerden sıyrılıp normal yolla olması için yaz sonuna kadar beklemeye karar verdik..Şimdilik durum bu canım..

Geri