2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet aynen dediğin gibi hissetmiştim canım. benim tahlilime 5 gün kala vucudum tam bir hamiş gibi davransada, kalbim olmayacak demişti!
sakın üzülme daha fazla, bu kaçıncı aşılamandı senin canım. Tekrar denersin, bak bana...1. aşılamada olmadı. ama bak zaman kaybetmeden hemen tekrar yollara döküldüm. Önemli olan bizlerin çabası ve duası! bunu aklından çıkarma olurmu.

Haklısın cnm aynen benım vucudumda cok degısıklık olustu goguslerım acıyodu karnım ınanılmaz sekılde sısmıstı belım ortadan ıkıye ayrılcakmıs gıbı agrıdı hala var bunlar hep dıodum acaba psıkolojık mı yoksa gercekmı hep ıcımde bı korku vardı kalbım olmaz dıo du olmadı:..( senınde tedavın hayırlı olsun cnm bısı anlatmak ıstıyorum sıkılmadan okursan acaba dıyorum bu yuzden mı olmadı... ben asılmayı s.ü de bır yr doc.a yaptırcaktım doktorum bana sperm yıkmayı dısarda yaptır bana getır sonra gel asılmanı yapalım dedı.nyse ozel bır klınıkle anlastım yıkıma ıslemı ıcın ama yarım saatte unıversıteye goturmem ımkansız gıbı gorunuyordu 25 30 kmlık yol.ben spermler ölur dıe orda yaptırmak ıstedım hocayı aradım bole yaptırabılırmıyım dıe kıbar bı dılle madur olcagım anlattım ama kadın benı cok tersledı sankı kotu bısı demıstım gıbı o klınıktedı dr hemen benım ılk doktorummla gorusmus onlarda yapamayız etık olmaz dedıler ya resmen ortada kalmıs gıbı hıssetmıstım o gun nyse apar topar gıttım yanına kadın suratıma bakmıyo o kadar gerıldım kı lanet olsun dedım cekıp gıdıcektım sabır sabır cektım nyse geldı dedım hocam kusura bakmayın ben yetısmez dıe orda yaptırmak ıstedım yoksa sıze guvenmedıgımden degıl desemde ıkna edemedım yıne yaptı asılamamı ama cok uzmuslerdı o gun benı sımdı onlarada suc buluyorum ben oynattılar arada belkıde spermler yeterınce hareketlı degıldı sımdı yarın o dr a gıdıp gıtmemek arasında kararsızım sence ne yapıyım ? yıne yuzume bakmassa orayı bırbırıne katıcam gercekten doktorların komplekslerı yuzunden arada hep hastalar kalıyo...

kızlar bende2.aşılamamı yaptırdım 24 nisanda 8 mayısta kan tahlili yaptırıcam.şimdilik bir sıkıntım yok.bilmiyorum ama sanki yine tutmadı gibime geliyor.bel ağrılarım var.progesteron hapı kullanıyorum inanılmaz halsizlik yapıyor uyku yapıyor.aşılama tuttuysa ne gibi belirtiler oluyor merak ediyorum.yazarsanız
çok memnun olurum.allah herkesin gönlüne göre versin.
öncelikle asılaman hayırlı olsun benım ılk asılamamdı tutmadı belım agrıdı gogus uclarım acıdı karnım sıstı ama olmadı kısmet cm bu ısler ıns ıstedıgın gıbı olur progesteron neden verdı ben hıc ılac kullanmamıstım

Canım üzülme diycem ama hepimiz yakın zamanda aynı duyguları yaşadık ve ne kadar üzülündüğünü iyi biliyorum..Önemli olan kısa sürede kendini toplaman.Üzüntü ve stresin bize faydası yok çünkü hatta zararı var.
Bugün biraz zor geçer ama yarın yeni güne yeni bir umutla uyanmaya çalış..Hayat malesef her zaman istediğimiz gibi gitmiyor ama eminim ki pes etmezsek mutlu sona ulaşacağız 🙂
tsk ederım cnm destegın ıcın malesef hayat kımılerıne cok erken gulumsuyıor kımılerıne ıse geç...bıze oldugu gıbı Rabbım bızım gıbı tedavı goren herkeze versın senınde tedavın hayırlı olsun ıns hersey ıstedıgımız gıbı olur bugun alısverıse cıktım kafa dagıtmak ıcın herkez ya hamıle yada bebegı var kıskanmıyorm ama oyle bır ıc cekıyorum kı :..( ıns olur dıyorum bırtek bana degıl Rabbım ısteyen herkeze versın

Haklısın cnm aynen benım vucudumda cok degısıklık olustu goguslerım acıyodu karnım ınanılmaz sekılde sısmıstı belım ortadan ıkıye ayrılcakmıs gıbı agrıdı hala var bunlar hep dıodum acaba psıkolojık mı yoksa gercekmı hep ıcımde bı korku vardı kalbım olmaz dıo du olmadı:..( senınde tedavın hayırlı olsun cnm bısı anlatmak ıstıyorum sıkılmadan okursan acaba dıyorum bu yuzden mı olmadı... ben asılmayı s.ü de bır yr doc.a yaptırcaktım doktorum bana sperm yıkmayı dısarda yaptır bana getır sonra gel asılmanı yapalım dedı.nyse ozel bır klınıkle anlastım yıkıma ıslemı ıcın ama yarım saatte unıversıteye goturmem ımkansız gıbı gorunuyordu 25 30 kmlık yol.ben spermler ölur dıe orda yaptırmak ıstedım hocayı aradım bole yaptırabılırmıyım dıe kıbar bı dılle madur olcagım anlattım ama kadın benı cok tersledı sankı kotu bısı demıstım gıbı o klınıktedı dr hemen benım ılk doktorummla gorusmus onlarda yapamayız etık olmaz dedıler ya resmen ortada kalmıs gıbı hıssetmıstım o gun nyse apar topar gıttım yanına kadın suratıma bakmıyo o kadar gerıldım kı lanet olsun dedım cekıp gıdıcektım sabır sabır cektım nyse geldı dedım hocam kusura bakmayın ben yetısmez dıe orda yaptırmak ıstedım yoksa sıze guvenmedıgımden degıl desemde ıkna edemedım yıne yaptı asılamamı ama cok uzmuslerdı o gun benı sımdı onlarada suc buluyorum ben oynattılar arada belkıde spermler yeterınce hareketlı degıldı sımdı yarın o dr a gıdıp gıtmemek arasında kararsızım sence ne yapıyım ? yıne yuzume bakmassa orayı bırbırıne katıcam gercekten doktorların komplekslerı yuzunden arada hep hastalar kalıyo...

Tatlım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama sana bir tavsiyem olacak. Spermler 7-8 saat hareketliliğini korur ve 20 saate kadar yaşarmış diye biliyorum. Ama bu işlemleri tüp bebek merkezinde yaptırmanda fayda var. Benim ilk aşılamam bilinçsizce oldu araştırmadan tek tavsiye ile hemen gidip yaptırdım. Bence sen bu işten anlayan bir tüp bebek merkezi bul. Bu süreçlerde moral önemli! biz bu kadarheycanlıyken bide etrafın gereksiz kapsris ve baskısı bizleri mahvediyor.içine sinmeyen bir yerde yaptırma sakın. biraz araştır.seni anlayan dinleyen surat asmayan önemseyen bir doktorla çalışmanı tavsiye ediyorum. Eğer istanbuldaysan burda birsürü düzgün merkez var onlardan birine git canım...:date:

arkadaşlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam ilaçları almaya başladım çok farklı duygular içindeyim Allahım hepimize yardımcı olsun çok zor çok

arkadaşlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam ilaçları almaya başladım çok farklı duygular içindeyim Allahım hepimize yardımcı olsun çok zor çok

Öncelikle aramıza hoşgeldin.Allah yardımcın olsun tatlım. çok düşünme olumlu ol! bol bol dua et. Burdaki forumları oku. bizi anlayacaksın. Allah yardımcın olsun nerde yaptıracaksın aşılamanı.

Geri