2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Secoşummm, canımmm yaaa çok teşekkür ederimmm 🙂 Valla sen başı çektin, biz arkandan geldik 🙂 Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..Darısı hem Cemoş'un hem de tüm isteyenlerin başına inşallahhh..Sende durumlar nedir cnm?Bahsetsene biraz..Kaçıncı haftadasın şimdi?

🙂))) canım benim valla öyle oldu. ne iyi yapmışım başı çekerek... Benim bebeğim 11.haftalık oldu. ultrasonda görünür halde. kalp atışımız duyulur vaziyette. önceleri ufak bir düşük tehlikesi atlattık teyzesi ama şimdi çok iyiyizzz. Kısmetse Ocak sonunda kucağımda olacak. Cemoşu bende merak ediyorum nerelerde, neler yapıyor? onunda anne olduğuna şurda şahit osaydım çok güzel olacaktı...

🙂))) canım benim valla öyle oldu. ne iyi yapmışım başı çekerek... Benim bebeğim 11.haftalık oldu. ultrasonda görünür halde. kalp atışımız duyulur vaziyette. önceleri ufak bir düşük tehlikesi atlattık teyzesi ama şimdi çok iyiyizzz. Kısmetse Ocak sonunda kucağımda olacak. Cemoşu bende merak ediyorum nerelerde, neler yapıyor? onunda anne olduğuna şurda şahit osaydım çok güzel olacaktı...

Ay canımm, zaman benim için bu aralar pek geçmiyor fakat sen 11 hafta deyince ne de çabuk geçmiş diye düşündüm 🙂 Bende Perşembe günü doktora gideceğim ilk defa, inşallah kalp atışını da duyabilirim..İnsan zor elde edince endişeleniyor kötü bişey olacakmış gibi evham yapıyor..Şu Perşembeyi bi atlatayım da hayırlısıyla rahatlıycam..
Cemoş en son Türkiye'ye tatile geliyorum; 1 ay yokum diye yazmıştı, şu sıralar Türkiye'dedir 🙂 İnşallah Türkiye ona uğurlu gelir ve o da bebeğine kavuşur bir an önce..Valla tüm isteyen herkese dua ediyorum sürekli..Daha bu sabah işe gelirken allahım tüm bu süreçte olanlara sabır,güç ve en kısa sürede bebiş nasip et dedim 🙂 Ve bu süreçler sonunda özellikle benim gibi zor elde edenlerin de bebişlerini koru, sağlıkla sıhhatle doğmalarını nasip et dedim..Canım aynı zamanda dualarım seninle..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..Benim de sanırım Şubat sonu olacak..

Ay canımm, zaman benim için bu aralar pek geçmiyor fakat sen 11 hafta deyince ne de çabuk geçmiş diye düşündüm 🙂 Bende Perşembe günü doktora gideceğim ilk defa, inşallah kalp atışını da duyabilirim..İnsan zor elde edince endişeleniyor kötü bişey olacakmış gibi evham yapıyor..Şu Perşembeyi bi atlatayım da hayırlısıyla rahatlıycam..
Cemoş en son Türkiye'ye tatile geliyorum; 1 ay yokum diye yazmıştı, şu sıralar Türkiye'dedir 🙂 İnşallah Türkiye ona uğurlu gelir ve o da bebeğine kavuşur bir an önce..Valla tüm isteyen herkese dua ediyorum sürekli..Daha bu sabah işe gelirken allahım tüm bu süreçte olanlara sabır,güç ve en kısa sürede bebiş nasip et dedim 🙂 Ve bu süreçler sonunda özellikle benim gibi zor elde edenlerin de bebişlerini koru, sağlıkla sıhhatle doğmalarını nasip et dedim..Canım aynı zamanda dualarım seninle..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..Benim de sanırım Şubat sonu olacak..

Amin cnm aynen RABBIM bızım gıbı zorluk ceken tedavı goren herkese nasıp etsın olanların evlatlarınada uzun omurler versın...gercektende oyle ınsan zor elde edınce acaba bısımı olcak dıe tedırgın oluyor ben 5 gune bır ultrosana gırıyorum 🙂 doktorum gelme demesıne ragmen sımdılık guzel gıdıyor benımda 1 hafta sonra kalp sesıne bakıcak sımdı cok heycanlıyım ıns sorunsuz alabıırız kalp seslerını bebıslerımızın 🙂)

selam kızlar bende bu ayın 9da ikinci aşılamamı yaptırdım soucu sabırsızlıkla bekliyorum

macun

bu macunun adı ne öğrenebilirmiyim.benim eşiminde ileri hareketi biraz düşük tek sorun bu belki faydası olur.

Selam arkadaslar, 14 Temmuzda 2. asilamami yaptirdim, su an belim cok agriyor, var mi bu konuda fikri olan?

Bu islerle ugrasan herkese Allah kolaylik ve saglikli bebisler verir insallah

arkadaslar ben asılama yaptıracagım ramazandan sonra allahın izniyle pcos hastasıyım 3ay klomen ve ovitrelle kullandim olmadı yardimci olurmusunuz

Selam kızlar ben geldim hepinizi cok özledim hamile kalan arkadaşlarimi tebrik ediyorum tatilde doktor doktor gezdim allahtan bir sorun çıkmadı eşim varikoselden ameliyat oldu inşallah bukez bende hamiş kalırım

Geri