2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rapunzelcan hayatım moreim bozuk diye pek uğramıyorum sizinde canınızı sıkmayim diye ama iim şuan şükürrr sen nasılsın cnm neler yaptın

canım sana ve aymesev e geçmiş olsun inanın en az sizin kadar üzüldüm. beni sorarsanız aynı ilaca devam ediyorum ayın 22 sinde adet olmam lazım,doğum konrol hapım da 3 tane kaldı,doktorum adet olana kadar kullan demişti bi paket daha alsam mı ki?

kızlarrr benim de üçüzlerim olacak soktayım halen dun doktora gttm önce 1 tane dedı saglıklı dedı sonradan dur dur dedı ustte ıkı tane daha kese gorunuyr dedı soka grdk esımde de bende rabbım ınş. sag saglım kucaagıma almayı nasıp eder darısı olmayanlara ınsaallah rabbım buyuk...

harikasın Rabbim üçünü de kucağına almayı nasip etsin inşallah.

- - - Updated - - -

benimde tutmadı aşılamam adet oldum moralim o kadar bozukki sadece bu kadar yazabilicem rabbim sesimide duymuyo sitemimide duamıda

zamanı var demek ki 🙁

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende nisanda i1. aşılamamı temmuzdada 2.aşılamamı yaptırdım.İkiside malesef tutmadı.Hayal kırıklığı tabiki.Hiç vakit kaybetmeden (acım tam dinmeden çivi çiviyi söker misali)ağustosta tüp bebek yaptırdım malesef sonuş yine negatif.Olmayınca olmuyor işte kısmet allah hepimizin gönüne göre verir inşallah......

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende nisanda i1. aşılamamı temmuzdada 2.aşılamamı yaptırdım.İkiside malesef tutmadı.Hayal kırıklığı tabiki.Hiç vakit kaybetmeden (acım tam dinmeden çivi çiviyi söker misali)ağustosta tüp bebek yaptırdım malesef sonuş yine negatif.Olmayınca olmuyor işte kısmet allah hepimizin gönüne göre verir inşallah......

meraba canım yha cok uzuldum rabbım hakkında hayırlı olan neyse onu versın ınsaallah uzulme sakın sorun neydı bıde sende mı esınde mı? bende asılama yaptrdm şükür ilk asılamam tuttu ve suan üçüzlerime hamıleyım rabbım darısını sana ve olmayan arkadaslarımıza nasıp etsn ınsaallah...

15 eylül aşılama yapıldı.

15 eylül aşılamam yapıldı.hiç acımadı.korkmayın valla .10 yıllık evliyim ve tedaviye yeni başladım.annelik duygusundan yeni haz aldım daha önce hazır değildim.şimdi kafam daha rahat.tabii heyacanlıyım 12 gün beklicez ama ben bu sefer adetimi beklicem.gecen ay kendim acaba hamile kaldım diye test yaptım hayal kırıklığı.olmadı 1.ay guatr ilacım eksik almısım LH ekside cıktı doktor 1 ay ilacını düzgün iç dedi.2.ay ramazan bayramına denk geldim.dün en sonunda yapıldı.beklicez bakalım herseye hazırım olmadı öbür ay bır daha yaptırcam ağrı sızı yok zaten cok kolay buna da hazırlıklıyım ama çok üzülürüm.allahım inşallah 1. de tutar.

15 eylül aşılamam yapıldı.hiç acımadı.korkmayın valla .10 yıllık evliyim ve tedaviye yeni başladım.annelik duygusundan yeni haz aldım daha önce hazır değildim.şimdi kafam daha rahat.tabii heyacanlıyım 12 gün beklicez ama ben bu sefer adetimi beklicem.gecen ay kendim acaba hamile kaldım diye test yaptım hayal kırıklığı.olmadı 1.ay guatr ilacım eksik almısım LH ekside cıktı doktor 1 ay ilacını düzgün iç dedi.2.ay ramazan bayramına denk geldim.dün en sonunda yapıldı.beklicez bakalım herseye hazırım olmadı öbür ay bır daha yaptırcam ağrı sızı yok zaten cok kolay buna da hazırlıklıyım ama çok üzülürüm.allahım inşallah 1. de tutar.

insaallah tutar canımm benım de ılk asılamamdı tuttu cok sukur rabbım buyuk sana da olmayanlarada nasıp etsın ınsaallah...

benim üçüzlerimden birinin kalbi durdu.doktor zaten olabilecek bi durum oldugunu söyledi ama ben çok korkuyorum ya digerlerinede bişi olursa içinizde böyle bi durum yaşayan var mı

Geri