cagla4277 Aktif Üye Üye 26 Aralık 2012 #91 tebrik ederim ayşeden 😀meleğin hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza ALLAHIM bizede yeniyıla meleklerimizle girmemizi nasip etsin .Aminnnnn
tebrik ederim ayşeden 😀meleğin hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza ALLAHIM bizede yeniyıla meleklerimizle girmemizi nasip etsin .Aminnnnn
AYŞEDEN Hamiş Melek 26 Aralık 2012 #92 cagla4277' Alıntı: tebrik ederim ayşeden :dmeleğin hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza allahım bizede yeniyıla meleklerimizle girmemizi nasip etsin .aminnnnn Genişletmek için tıkla ... kız ne güzel konuşuyon keşkem olsa ben 2 numarayı istiyom daha hamile değilim istiyorum sende adetini söyle yazayım
cagla4277' Alıntı: tebrik ederim ayşeden :dmeleğin hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza allahım bizede yeniyıla meleklerimizle girmemizi nasip etsin .aminnnnn Genişletmek için tıkla ... kız ne güzel konuşuyon keşkem olsa ben 2 numarayı istiyom daha hamile değilim istiyorum sende adetini söyle yazayım
S Sirinn Yeni Üye Üye 26 Aralık 2012 #93 herkese selam nasılsınız kızlar varmı yeni gelişmeler yeni belirtileri olan varmı 🙂
AYŞEDEN Hamiş Melek 26 Aralık 2012 #94 sirinn' Alıntı: herkese selam nasılsınız kızlar varmı yeni gelişmeler yeni belirtileri olan varmı 🙂 Genişletmek için tıkla ... benim bugün göğüslerim acıyoo neden daha yumurlamanın ortasındayım
sirinn' Alıntı: herkese selam nasılsınız kızlar varmı yeni gelişmeler yeni belirtileri olan varmı 🙂 Genişletmek için tıkla ... benim bugün göğüslerim acıyoo neden daha yumurlamanın ortasındayım
AYŞEDEN Hamiş Melek 26 Aralık 2012 #95 [TABLE="width: 465"] [TR] [TD="colspan: 6"]2013 LİSTEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]1.[/TD] [TD]Şirinn [/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 05[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]2.[/TD] [TD]esin2748[/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 05[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]3.[/TD] [TD]eylülmehmetutku[/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 07[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]4.[/TD] [TD]AYŞEDEN[/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 08[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]5.[/TD] [TD]sunflower [/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 12[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]6.[/TD] [TD] alara-e [/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 13[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]7.[/TD] [TD]hevin[/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 16[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]8.[/TD] [TD]nazruzgar[/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 19[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]9.[/TD] [TD]bitanesi [/TD] [TD="colspan: 2"] ,,,,,,,,,,[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]10.[/TD] [TD]nildağ [/TD] [TD="colspan: 2"] ,,,,,,,,,,[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]11.[/TD] [TD]cagla4277[/TD] [TD="colspan: 2"] ,,,,,,,,,,[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
[TABLE="width: 465"] [TR] [TD="colspan: 6"]2013 LİSTEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]1.[/TD] [TD]Şirinn [/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 05[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]2.[/TD] [TD]esin2748[/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 05[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]3.[/TD] [TD]eylülmehmetutku[/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 07[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]4.[/TD] [TD]AYŞEDEN[/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 08[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]5.[/TD] [TD]sunflower [/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 12[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]6.[/TD] [TD] alara-e [/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 13[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]7.[/TD] [TD]hevin[/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 16[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]8.[/TD] [TD]nazruzgar[/TD] [TD="colspan: 2"] OCAK 19[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]9.[/TD] [TD]bitanesi [/TD] [TD="colspan: 2"] ,,,,,,,,,,[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]10.[/TD] [TD]nildağ [/TD] [TD="colspan: 2"] ,,,,,,,,,,[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]11.[/TD] [TD]cagla4277[/TD] [TD="colspan: 2"] ,,,,,,,,,,[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
Ahugozlu Yeni Üye Üye 29 Aralık 2012 #96 selam kızlar bende geldim.ayşe topıkın hayırlı bol hamişli bol bebekli olsun inşeallah...artık bende burdayım:cici: - - - Updated - - - benide ekleyın lısteye bir zahmet ..adet tarıhım 22 aralık ??????????????????
selam kızlar bende geldim.ayşe topıkın hayırlı bol hamişli bol bebekli olsun inşeallah...artık bende burdayım:cici: - - - Updated - - - benide ekleyın lısteye bir zahmet ..adet tarıhım 22 aralık ??????????????????
A alara-e Yeni Üye Üye 31 Aralık 2012 #97 20 gün çatlıcam heraldaa çatlama iğnesi oldum perşembe tekrar konturoll artık utanıyorumm yaaaa.
AYŞEDEN Hamiş Melek 31 Aralık 2012 #98 ceylangözlü' Alıntı: selam kızlar bende geldim.ayşe topıkın hayırlı bol hamişli bol bebekli olsun inşeallah...artık bende burdayım:cici: - - - updated - - - benide ekleyın lısteye bir zahmet ..adet tarıhım 22 aralık ?????????????????? Genişletmek için tıkla ... canım eklerim seni listeye
ceylangözlü' Alıntı: selam kızlar bende geldim.ayşe topıkın hayırlı bol hamişli bol bebekli olsun inşeallah...artık bende burdayım:cici: - - - updated - - - benide ekleyın lısteye bir zahmet ..adet tarıhım 22 aralık ?????????????????? Genişletmek için tıkla ... canım eklerim seni listeye
H hevin Üye Üye 1 Ocak 2013 #99 slm arkadaslar yeni yiliniz kutlu olsun.umarim yeni yilda hepinize saglik mutluluk huzur nasip etsin rabbim bide saglik hayrli ewlatlar 🙂 aminnnnn🙂
slm arkadaslar yeni yiliniz kutlu olsun.umarim yeni yilda hepinize saglik mutluluk huzur nasip etsin rabbim bide saglik hayrli ewlatlar 🙂 aminnnnn🙂