2014 mart ayında aşılama yaptıranlar..buraya

Ayyy agzindan bal damliyo zaten bu olmassa esim gidyr glck seneye artk diyecez bide ruya adet oldugunu goruyorsun bnn tersi olurmus bnm bldgm ama hakkimizda hayirlisi.....bnm bgn 13. gunum oldu ama test alip yapmaya korkuyorum ins hamileyizdir allahim buyuk bizede bir cocuk nasip edecektir inaniyorum ...
Test alip yapma zaten kuzum doktor idararda belli olmaz demis esime kan testi yaptirman lazim
 
Cicekci belki gormussundur agosta hamile kalmak isteyenler diye bir topik acmistim 2013 bir tane kaymakkoyusu vardi 2.5 yillik evliydi hep konusurduk asilama ypcm demisti snra asilamasi iptal edilmis bir tane yumurtasi buyumus ama istenilen capa glmemis diye asilamasi iptal edilmis ekim de yptiriyr filan umutunu yitirmedim dedi vee snradan hamile oldugunu yazmis cok mutlu olduk bn o topigi acarken agostosta hamile kalmak istiyenler actim oda bize dediki doktorum agostosta dogum ypcgimi soyledi cok mutlu olduk inan bzmde boyle olacak biliyorum ....
Yok gormedim canim insallah :(
 
inş cnm 0 iki çizgi cok önemli inş görürüsün ama mutlaka kan tahlili yaptır bir de hiç belirti var mı
 
bu arada mesajlarını da yeni okuyabildim. beni hatırlaman için söylüyorum antalyadandım ve poliskistik over im vardı. yaşım 30. hap tedavileri ve aşılamadan sonra tüp bebek yöntemiyle ilk denemede hamile kalmıştım. bana tüp bebeğin nasıl bişey oldugunu sormuşsun. anlatıyım:
ben bi çok hormon ve ilaç tedavisinin ardından aşılamadan çok ümitliydim. tamam tuttu kesin diyodum. tutmaması için hiç bi sebep yoktu. sonra tutmayınca büyük hayal kırıklıgı yaşadım. meger aşılamayla tutma ihtimali %2 falan oluyomuş genelde. bu kadar düşük bi ihtimal için o kadar maddi manevi kayıp vermiştik ve doktorlar daha 2 kere daha denemem gerektiğini söylüyordu. ama benim yaşım geçiyordu ve madden maneven çok yorulmuştum. neredeyse vazgeçmek üzereydim. 2 kez aşılama yapmayınca devlet tüp bebeği karşılamıyor. ama ben vücüdüma daha fazla zarar vermeden kısa yoldan bebek sahibi olmak için herşeyimi vermeye hazırdım. bu nedenle tüp bebek yaptırdım kendi imkanlarımla.. iyiki yapmışım. çünkü aşılama iğnelerinin aynısıyla tüp bebek yapılıyor. yani kesşke en baştan tüp bebek yapsaymışım diyorum. o kadar zaman ve para yerine çok daha kesin sonuca erkenden ulaşacakmışım. neyse denedik her yolu işte sırayla. hepsinde de kesin tutacak diyodum. tutmuyordu.
neyse tüp bebek ilaçlarını kullandıktan sonra benden alınan yumurtalarla eşimin spermleri labaratuar ortamında birleştirilip 5 gün snra rahmime yerleştirildi. artık bi embriyom vardı içimde :) ve 12 gün sonra sonucu öğrendik ki pozitifti. dünyalar benim oldu. darısı tüm isteyenlerin başına. üstelik süreç sandığım gibi zor geçmedi. yumurtalarım alınırken genel anestesi olmuştum hiç ağrı hissetmedim sonrasında. ve embriyonun yerleştirilmesi ise çok zevkli geçti çok duygusallaştım. şu an 5 aylık hamişim. herşey yolunda. inşallah sizler de vakit kaybetmeden bebişinize kavuşursunuz.
 
Geri
Üst