2014 Yılı Nisan Ayı Kova Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Nisan Ayı Kova Burcu Yorumu
2014 kova burcu nisan ayı yorumu, aylık burç yorumları, kova burcu nisan ayı



Sevgili kova burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için nisan ayı nasıl geçecek, sizleri neler bekliyor, Hande Kazanova'nın öngörüleriyle işte 2014 yılı nisan ayı kova burcu yorumu...


kova.jpg




İster yakın ister uzak olsun, bu ay seyahatler size sıkıntı verebilir. Gecikmeler ve iptaller yaşanması mümkün. îşe gidip gelirken hava koşullarının etkili olup olmayacağını görmek için hava durumunu takip etmeniz gerekebilir. Gezegensel dizilim de aracınızın tamir edilmesini veya akünün değişmesini gerektirebilir; o yüzden potansiyel sorunları, durum kötüye gitmeden halledin; yoksa son dakikada koşturmak zorunda kalabilirsiniz. 19′unda Güneş evcil burcunuz Boğadayken ev işleriniz daha cazip gelebilir. Bu enerjiyi, evinizi şekle sokmak ya da uzun bir günün sonunda ailenizle rahat ve keyifli zaman geçirmek için kullanın.

Ancak bir sonraki ay evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikler veya almak isteyebileceğiniz mobilyalar hakkında düşünmeye başlayabilirsiniz. Üçüncü eviniz Koç burcundaki Merkür 23′ünde harekete geçiyor. Yakın zamanda iletişim konusunda yaşadığınız sıkıntılar İni tarihten sonra azalmaya başlayacak ve siz son üç hafta içimle yaşanan yanlış anlamaları giderebilirsiniz. Ayrıca akrabalarınızla ve büyük olasılıkla bir komşunuzla çözümü zor olabilecek sıkını ılar yaşayabilirsiniz. En iyi çözüm biraz zaman tanımak olabilir.

Nisan ayı, Neptün’ün ikinci eviniz Balık burcundaki etkisine dair kısa bir örnek sunuyor. Gelecek on dört yıl boyunca etkili olacak bu geçiş karmaşık bir armağandır. Her ne kadar ihtiyacı nız olan şeylere ihtiyaç duyduğunuz anda kavuşacak olsanız da Neptünün diğer yüzü, paranızı biriktirmeyi zorlaştırabilir Bu, finans dökümlerinizi organize etmek, fatura ödemelerinizi planlamak ve bütçenizi düzenli olarak güncellemek için ideal bir sebeptir.
 
Geri
Üst