2016 Gelin Makyajı Trendleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2016 Gelin Makyajı Trendleri
Her bayanın gerek günlük gerek özel günler de makyaj yapmışlığı mutlaka vardır. Özel günler de yapılan makyaj diğer günlük günlere göre daha belirgin ve dikkat çekicidir.
Makyaj eğer sizin özel gününüz için yapılacaksa ve siz de bir gelin adayı iseniz o zaman tüm gelin adayları gibi siz de kusursuz bir gelin olmak için ince eleyerek sık dokursunuz.
Şimdi ki gelin adayları bana göre oldukça doğru karar vererek birçoğu düğün öncesi prova için soluğu kuaförler de alıyorlar. Gelinbaşından makyaja kadar ön prova uygulanarak gelin adayına en çok yakışan ve içine sinen makyaj ve saç modeline önceden karar veriliyor. Tabi bu durum en azından düğün günü sizi hayal kırıklığına uğratmıyor.
Makyaj bir gelin adayının en önemli detaylarından biridir. Tüm gözlerin sizin üzeriniz de olacağı gibi resim ve çekimlerde de güzel görünmeniz makyajınızın doğru bir şekil de yapılmasından geçer.
Sizler için saç ve ten rengi ile birlikte göz rengine göre uygulanan gelin makyajı örneklerinden derlediğim görsel örnekleri bu yazım da paylaşıyorum.
gelin makyajı (1).jpg
gelin makyajı (2).jpg
gelin makyajı (3).jpg
gelin makyajı (4).jpg
gelin makyajı (5).jpg
gelin makyajı (6).jpg
gelin makyajı (7).jpg
gelin makyajı (8).jpg
gelin makyajı (9).jpg
gelin makyajı (10).jpg
gelin makyajı (11).jpg
gelin makyajı (12).jpg
gelin makyajı (13).jpg
gelin makyajı (14).jpg
gelin makyajı (15).jpg
gelin makyajı (16).jpg
gelin makyajı (17).jpg
gelin makyajı (18).jpg
gelin makyajı (19).jpg
gelin makyajı (20).jpg
gelin makyajı (21).jpg
gelin makyajı (22).jpg
 
Geri
Üst