2017 estetik fiyatlari ve estetik yaptıranlar

nisan

Yeni Üye
Üye
2017 estetik fiyatlari ve estetik yaptıranlar
mersindeki estetik cerrahlar mersin burun estetiği burun estetiği mersin estetik cerrahları cerrahi
estetik fiyatlari ama bazen insandan insana degisiyor



Vücudun değişik bölgelerine uygulanan 32 ameliyatla Bonus Card reklamındaki değişimi yaş farkı hariç, elde etmek mümkün.
Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Nuri Soysal, ayak bileğinizden kulağınıza kadar uygulanan estetik ameliyatları en basit şekliyle özetledi. 39 milyara mal olan bir dizi ameliyatla yepyeni bir insan olabilirsiniz.


* Üst göz kapağı cerrahisi: Göz kapağındaki sarkıklığın, torbaların ortadan kaldırılması. Fiyatı: 1-2 milyar lira arasında.

* Alt göz kapağı cerrahisi: Göz altı torbalarının alınması, sarkmış derinin toparlanması. Fiyatı: 1-2 milyar lira arasında.

* Yüzdeki izi düzeltme: Yaşlılıkla, yarayla oluşan izlerin düzeltilmesi. Fiyatı: 1-2 milyar lira arasında.

* Yağ enjeksiyonu: Vücudun bir bölgesinden alınan yağın yüze enjektesiyle kırışıklıkların doldurulması. Fiyatı: 300 milyon lira - 1 milyar lira arasında.

* Yağ emme: Yüzde biriken yağ fazlalıklarının alınması. Fiyatı: 1.5 - 3 milyar lira arasında.

* Botoks: Yüze enjekte edilen bir madde ile kasların felç edilerek kırışıklıkların ortadan kaldırılması. Fiyatı: 300 - 400 milyon lira arasında.

* Yüz gençleştirme: Yüz germe, kırışıklığın lazerle düzeltilmesi. Fiyatı: 500 milyon lira ile 3 milyar lira arasında.

* Kimyasal soyma: Kimyasal bazı maddelerle yüzün üst tabakasındaki derinin soyulması ve alttan taze derinin çıkarılması. Fiyatı: 300 - 500 milyon lira arasında.

* Elmacık kemiğini büyütme: Elmacık kemiklerinin vücudun başka bir bölgesinden alınan kemik, kıkırdak, yağ ve yapay madde konularak belirgin hale getirilmesi. Fiyatı: 1.5 - 2 milyar lira arasında.

* Alın germe: Aşağı doğru hareket eden alnın yukarı doğru kaldırılması. Fiyatı: 1.5 - 2.5 milyar lira arasında.

* Kaş kaldırma: Şakağın gerilmesi, kırışıklığın toplanması ve düşen kaşın kalkması. Fiyatı: 1 - 2.5 milyar lira arasında.

* Dudak kalınlaştırma: Dudağa yağ, doku veya silikon enjektesiyle kalınlaşma sağlanması. Fiyatı: 300 milyon lira ile 1 milyar lira arasında.

* Dudak şekillendirilmesi, uzatma: Cerrahi müdahale ile dudağa şekil verme. Fiyatı: 300 milyon - 1 milyar lira arasında.

* Burun estetiği: Burnun operasyonla şekillendirilmesi. Fiyatı: 2 - 3 milyar lira arasında.

* Saç ekme: Saçsız deriye saç nakli yapılması. Fiyatı: 2.5 - 3 milyar lira arasında.

* Alın, burun, çenenin uyumlu hale getirilmesi: Fiyatı: 2.5 - 3 milyar lira arasında.

* Çene ucunu büyütme: Cerrahi olarak çene öne doğru uzatılır veya başka yerden doku alınarak koyulur. Fiyatı: 1.5 - 2 milyar lira arasında.

* Boyun germe: Boyundaki sarkık ve kırışık derinin gerilerek düzeltilmesi. 2 - 3 milyar lira arasında.

* Meme büyütme: Memenin protez takılarak büyütülmesi. Fiyatı: 2.5 - 4 milyar lira arasında.

* Meme küçültme: Büyük memenin derinin fazla dokusu alınarak dikleştirilmesi. Fiyatı: 2.5 - 4 milyar lira arasında.

* Meme dikleştirme: Sarkık memenin fazla deri alınarak dikleştirilmesi. Fiyatı: 2.5 - 4 milyar lira arasında.

* Memeyi büyütme ve dikleştirme: Sarkık memenin dikleştirilmesi ve içine protez koyularak büyütülmesi. Fiyatı 2.5 - 4 milyar lira arası.

* Asimetrik memeyi düzeltme: Biri büyük, diğeri küçük olan memenin estetik ameliyatla eşitlenmesi. Fiyatı: 2.5 - 4 milyar lira arasında.

* Koldaki sarkıklıkları giderme: Elde yaşlanmayla oluşan kırışıklıklar ve lekelerin peeling ve cerrahi ile giderilmesi.

* Koldaki fazla yağları alma: Koldaki yağlara liposuction. Fiyatı: 1-2 milyar lira.

* Eldeki kırışıklıkların giderilmesi: Elde yaşlanmayla oluşan kırışıklıklar ve lekelerin peeling ve cerrahi ile giderilmesi. Fiyatı: 500 milyon lira ile 1.5 milyar lira arasında.

* Karın germe: Hamilelik döneminde veya kilo alıp vermeyle sarkan derinin ameliyatla toparlanması. Fiyatı: 2.5 - 4 milyar lira arasında.

* Karındaki yağları alma: Karında biriken fazla yağların liposuction ile alınması. Fiyatı: 1.5 - 2.5 milyar lira arasında.

* Kalça sarkıklığını giderme: Kalçada meydana gelen deri sarkmalarının ameliyatla düzeltilip gerginleştirilmesi. Fiyatı: 2.5 - 4 milyar lira arasında

alinti
 
bu fiyatlar ınanılmaz.. nerenın ıse oraya gıdelım bız de. ıstanbudan aldıgım fıyatlar
meme 8500 ,karın 5500, gozkapayı 2000 vs... bu yukarıdakı fıyatlar hagı hastane ve operatorun ogrenebılır mıyım.. yakında ben de bır dızı operasyona gırecegım cunku
 
bu fiyatlar ınanılmaz.. nerenın ıse oraya gıdelım bız de. ıstanbudan aldıgım fıyatlar
meme 8500 ,karın 5500, gozkapayı 2000 vs... bu yukarıdakı fıyatlar hagı hastane ve operatorun ogrenebılır mıyım.. yakında ben de bır dızı operasyona gırecegım cunku


Merhaba ; Konu 2008 de açılmış, estetik ameliyat fiyatları da o tarihe ait.
 
Ben gögüs dikleştirme ve burun ameliyatımı toplamda 6.500 yaptırmıştım.Her yeni yılda fiyat bilgisi güncelleniyor.Hastanın durumuna göre uygulanacak ameliyat tekniği de değişebilir.Burun estetiği ücreti i 2017 de 2,500 üzeridir .Burun ameliyatı fiyatları 2017 hastane ve doktora göre değişiklik göstermektedir. İnternet üzerinden hekimler estetik ameliyat fiyatı vermiyorlar. Birebir görüşmeye gitmeniz lazım.
 
Geri
Üst