5000 yıllık iyileştirme sanatı HACAMAT

Bu klinik istanbul fatih semtinde buluna bir sağlık ocağının yanında.
 
neyla hnm merhabalar öncelikle kardeşiniz bebeği hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bu arif bey diye birisinden bahsetmişsiniz telefon ve adres mümkünse rica edebilirmiyim bende aynı sorunla müzdaribim teşekkürler
 
neyla hnm eşimde de varikosel var kardeşinizin gittiği yerin adres ve telefon bilgisini yazarmısınız tşkler şimdiden
 
Bazı üyeler istemişti bu tedavi kliniği ile ilgili bilgiyi yönlermiştim özelden, giden kimseler benimle görüşüp tedavinin çok olumlu sonuçları olduğunu ve memnuniyetini belirtiler teşekkür ettiler.Bende bu fırsatla Böyle bir tavsiye ye aracılık ettiğim için sevindiğimi ve bu tedaviden ve bur yerden çoklarının yararlanmasını diliyorum.
Neyla hanim ozelden adres ve tel bilgilerini yollar misiniz? Allah razi olsun...
 
Önemli değil, benim kardeşim varikosel sebebli çocuk sahibi olamıyordu bu klinik le tevafuken rasladığında ameliyatsız cupping therapy ile tedavi ediyoruz dediler ve 5 seans sonrasında tekrar spermegrom testi yaptırdı sonuç bayağı yüksek çıktı 1 ml'de en az olması gereken 20 milyonu çok çok geçmişti Hamdolsun. şimdi eşi hamile ve kardeşim ameliyatsız bu durumdan kurtulduğu ve çocuk sahibi olduğu için çok mutlu oldu. ilk başta inanmak zor ama insan görünce ve şahit olunca şaşırıyor ama tedavi olan en yakını olunca artık faydasına inanıyor. İlk bilgi için gidildiğinde bu kliniğin uzmanı Arif bey kardeşimin semen tahliline bakıp 4-6 seans sonucu tekrar test yaptıracaksınız ve sonucu göreceksiniz diye rahat rahat anlatırken bunu bilimsel bir şekilde uyguladıklarını söylerken bu kadar etki olmadı ama hamdolsun dedikleri gibi 5 seans sonucunda tedavi oldu kardeşim.Tabi inanmak gerek insan başta şüpheci yaklaşıyor ama sonuç alınca şüpheleri gidiyor. Ben bu kliniğin ve arif beyin telini vereyim fayda gören yada en azından araştırma bilgi edinme imkanları olur.

NOT:Canım telefon numarası ,msn adresi yayımlamak sitemizde yasak.O yüzden bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar sana ulaşsın sen yardımcı olursun.Paylaşım için teşekkürler BEYZA

Merhaba, bilgileri ozelden yollar misiniz? Tskler...
 
bizde cupping therapy deninlen bir tedavi yönteminin varikosele iyi geldiğini öğrendik ve tedavi gördük şükürler olsun şuan tedaviden olumlu yanıt aldık varikosel tedavisi için bu yöntem bu denli etkili olacağına fazla ihtimal vermiyordum ancak yaşıyarak görmek insanın inancını arttırıyor bu dertten muzdarip olan arkadaşlar bence vakit kaybetmeyin.
 
biz bu klınikte tedavi olduk herkese
burdaki videoyu izlemesini tavsiye ederim tedavide etkileyen bir bilgi paylaşımı olarak gördüm ve çok hoşuma gitti
 
Benimde bir tanıdığım bu yöntemle varikosel tedavisi gördü ameliyat olacaktı önce bunu deneyeyim diye başvurmuş ve olumlu bir netice aldı sayı ve ileri hareket sorunu çözüldü.Artık ameliyattan önce bunu denemek gerekir,diye düşünüyorum,anadolu yakasında bir cupping therapy kliniğinde oldu.Bu yöntemin ortaya çıkması iyi oluyor en azından insanlar ameliyattan kurtuluyor.
 
Benim arkadaşın eşide bu cupping therapy yöntemi ile tedavi oldu,çok başarılı bir şekilde tedaviside tamamlandı .Şimdi diyorlarki ameliyattan önce bunu denediğimiz iyi oldu.
 
Geri
Üst