7 Ekim 2011 Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
7 Ekim 2011 Günlük Burç Yorumları
burçlar günlük burç yorumları 7 ekim cuma Günü Günlük Burç Yorumları 7 ekim burç yorumları 7 ekim 2011 günlük burç yorumları 7 ekim 2011 burç yorumu 7 ekim günlük burç yorumları hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
7 Ekim Cuma gününe günlük burç yorumunu okuyarak başlamak isteyenlere özel 7 Ekim günlük burç yorumları karşınızda...



burclar-ve-saglik2-9779.jpg


Koç Burcunda Bugün

Bugün hayatınızla ilgili bazı önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak alacağınız kararlar ile yaptıklarınız arasında farklar olabilir. İşinizle ilgili ortaya çıkacak karışıklık ya da sorunlarla uğraşabilirsiniz. Bu gibi engellerle mücadele etmek sizi fazlasıyla yorabilir.

Boğa Burcunda Bugün

Kolay öfkelenebileceğiniz bir gün. Yaşadığınız bazı küçük sorunları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Gereksiz tepkiler göstermekten kaçınmalısınız. Ancak alacağınız bazı haberler sizi sakinleştirebilir.

İkizler Burcunda Bugün

Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkinin hareketli olması içinizdeki enerjiyi daha da arttırıyor. Gün boyunca maddi konularda büyük arzular duyabilir, ilginç girişimlerde bulunabilirsiniz. Olaylar karşısında anlayışlı davranmalı, sinirlerinize hakim olmalısınız

Yengeç Burcunda Bugün

Bugün aklınızdaki bazı konularla ilgili karışıklıklar yaşasanız da bu konuyla ilgili çalışmalarınıza devam edeceksiniz. Alacağınız haberler sizi keyiflendirecek. Öte yandan sizden yardım isteyen yakınlarınızın sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Sevdiğinizin ilgisi üzerinizde.

Aslan Burcunda Bugün

Sevdiğiniz kişiyi ihmal ettiğiniz şu günlerde onunla ilgilenmeye başlamalı ve dikkatinizi ona vermelisiniz. Kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Yaşadığınız sorun ve sıkıntıları sevdiğiniz kişiye yansıtmaktan vazgeçmelisiniz. Yapmak istedikleriniz konusunda aceleci davranmayın.

Başak Burcunda Bugün

Duygu ve isteklerinizi kontrol edemeyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle yaşadığınız sorunları çözmek adına adım atabilirsiniz. Sakin ve olumlu yaklaşımınız sevdiğiniz kişiyi etkileyebilir. Arkadaşlarınızdan alacağınız davetler sosyal hayatınızı hareketlendirebilir.

Terazi Burcunda Bugün

Bugün arkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak kararlı ve soğukkanlı tavırlarınız sevdiklerinizin takdirini kazanmanızı sağlayacak. Gün boyunca keyif alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

Akrep Burcunda Bugün

Bugün sabırsız ve telaşlı olabilirsiniz. Maddi konularla ilgili büyük beklentiler içindesiniz. İşinizle ilgili bazı değişiklikler yapabilirsiniz. İlişkinizde yaşadığınız bazı çıkmazlarda mantıklı ve çözümleyici davranacaksınız.

Yay Burcunda Bugün

Bugün gizli kalmış bazı konulara merak salabilir, onları araştırmak isteyebilirsiniz. Moraliniz oldukça yüksek. Başkaları için çabalayabilir, çevrenizdeki kişileri mutlu görmek isteyebilirsiniz. Sportif faaliyetlerde bulunarak rahatlamak isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcunda Bugün

Sosyal faaliyetlerinizin hızlandığı bu dönemde ilişkileriniz oldukça hareketli. Yeni planlar yapabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla ilgileneceğiniz bir gün olabilirsiniz. Duygusal açıdan kendinizi oldukça yalnız hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Kova Burcunda Bugün

Bugün hayatınızla ilgili daha önceden vermiş olduğunuz bazı kararları uygulayabilirsiniz. İş hayatınızda ise yarım kalmış bazı işleri bitirebilirsiniz. Ekibinizle birlikte gelecek planları yaptığınız günlerdesiniz. Fırsatları değerlendirmelisiniz.

Balık Burcunda Bugün

Başarılı olacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Uzun zamandır planladığınız konuyla ilgili başarılı girişimlerde bulunabilir, arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki gelişmeler sıcak ve yoğun olacak.
 
Geri
Üst