Likapam
Paylaşımcı Melek
İç karnın ne kadar geniş olursa olsun mutlaka dışarı çıkıyor unut artıkBazılarının iç karnı geniş oluyormuş güya anlamafım imternette 9 ay adet görenlerden bahsediyolar? Yani sizce öyle bi durum yok mu
İç karnın ne kadar geniş olursa olsun mutlaka dışarı çıkıyor unut artıkBazılarının iç karnı geniş oluyormuş güya anlamafım imternette 9 ay adet görenlerden bahsediyolar? Yani sizce öyle bi durum yok mu
Değilim yani dimiİç karnın ne kadar geniş olursa olsun mutlaka dışarı çıkıyor unut artık
valla billa öyle birşey yok hülya telaslanma allah aşkına yok öyle birşey relaxBazılarının iç karnı geniş oluyormuş güya anlamafım imternette 9 ay adet görenlerden bahsediyolar? Yani sizce öyle bi durum yok mu
Hülya 8 aydır herkes senin hamile olmadığını söylüyor ama sen ikna olmuyorsun kiDeğilim yani dimi
Hülya hala mi vazgecmedin yavrum ya ben bile sustum defalarca beta hcg vajinal ultrason yaptırdım negatif hiç birşeye inanmadım bari sen yapmaCvp vercek var mı
Likapam ablam burdayım ben 🙂Hülyanın doğuma az kaldı bir ay daha idare edin 8 aydır ikna edemedik bir ay daha bekleriz sorun yok Kız bizim bi selin vardı o nerde???
Hoşgeldin nasılsınLikapam ablam burdayım ben 🙂
Tamam daha iyiyim artık nasılsın hoş geldin üyeliğine noldu sesin soluğun cıkmıyo özledikHülya hala mi vazgecmedin yavrum ya ben bile sustum defalarca beta hcg vajinal ultrason yaptırdım negatif hiç birşeye inanmadım bari sen yapma
Kuzum ben telefon degistirdigim için şifreler falan hep gitti tekrar da yazamadımTamam daha iyiyim artık nasılsın hoş geldin üyeliğine noldu sesin soluğun cıkmıyo özledik
İyiyim ablam sen nasılsınHoşgeldin nasılsın