emınecım sımdı wc ye gırdım ıccamasırımda bembeyaz katı bır akıntı vardı ılk kez bugun oldu ya ben paranoyamı oldumne her detayı degerlendırıyorum
emınecım sımdı wc ye gırdım ıccamasırımda bembeyaz katı bır akıntı vardı ılk kez bugun oldu ya ben paranoyamı oldumne her detayı degerlendırıyorum
merhabalar.
benim geçen ayki ilk bebiş denememde olmadı..
%80 tüm belirtiler vardı ama olmadı..bu ay dr.gittim muayene oldum herşey gayet normal dr.yumurtlama günü tavsiyesiyle tekrar denedim şuanda adetime 3 gün var bekliyorum...
adet öncesi tüm belirtilerim mevcut.
ilk denemede çok acemiymişim..bu ay çok rahatım...kafama takmıyorum..olurmu olmazmı düşünmüyorum...stresss yapmamak ve kendini dinlememek gerekiyor...inş..bu kez tutturmuşumdur 🙂
kızlar hepinize merhaba bende yeni üye oldum öncelikle ALLAH hepinizin gönlüne öre versin diyorum çok güzel herkes birbirinin derdini dinlior yardımcı olmaya çalışıyor.bende 6 aylık evliyim son 2 aydır deniyoruz ma olmuyor bu ay da bekliyorum adetiem 2 gün kaldı adet belirtileri var ama hamilelik le aynıymış sadece son 1 haftadır sol yumurtalığımda sızlama seklinde bi ağrı var ve hiç geçmiyor.. sizce hamile olabilirmiyim ?
allah ım isteyen herkeslere bebiş versin ya bende çok istiyorum