Acnemax Sivilce Kremi Kullananlar

Uzman SühaN

Administrator
Acnemax Sivilce Kremi Kullananlar
acnemax sivilce kremi,acnemax sivilce kremi kullanan varmı,acnemax sivilceleri geçirirmi,acnemax sivilce kremi yorumları,acnemax sivilce kremi hakkında bilgiler


a.jpg




Acnemax sivilce giderici 1 gecede etkili sonuçlar vererek yüzünüzdeki sivilcelerden kurtulmanızı sağlıyor. İçeriğinde Melaleuca alternifolia ve etil alkol bulunan acnemax sivilce giderici avustralyadan ithal edilen bir üründür. Satış sitesinde yapılan açıklamaya göre herhangi bir yan etkisi saptanmamıştır ancak çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz diye de ilave etmişler.

Acnemax ; sivilce ve sivilce izleri için saatler içerisinde müdahale edebilmesinin sırrı Avustralya’dan ithal edilen eşsiz formülüdür. Her cilt tipinde etkili sonuçlar veren bu ilaç bu konuda o kadar iddialıdır ki, hangi satış noktasından alırsanız alın, memnun kalmadığınız takdirde paranız kuruşuna kadar iade edilmektedir. Bu formülün sorunlu alan üzerine çok az miktarda uygulanması etkisini göstermesi için yeterlidir.
Kullanımı

Ürünü, kendi fırçasını kullanarak sorunlu bölgeye uygulayın. Uyguladığınız bölgenin temiz olduğundan emin olun. Uygulama sonrası cildinizi temizlemeyin. Bu işlemleri 8 saatte bir tekrarlayın.
Yan Etkisi

Doğal içeriğe sahip Acnemax One Night’ın yapılan testler sonucunda herhangi bir yan etkisi saptanmamıştır. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.


Acnemax Hakkında Düşünceler

Reklamı yapılan ürün Acnemax (Aknemax) adında bir sivilce losyonu. Yüzünüzde ki sivilcelere uygulandığında anında etki göstererek sivilceyi yok ettiği iddaa ediliyor. Ancak ürünü aldığını iddaa eden bir kaç

Acnemax Sivilce Losyonu
kullanıcının yorumlarına baktım ve birbirine tam zıt yorumlar yapılmış. Bazı kullanıcılar “evet gerçekten işe yarıyor. Burnumda sivilce vardı akşam yatmadan sürdüm Sabah bir kalktım sivilce gitmiş.” gibi yorumlar yaparken bazıları da ” ürün kesinlikle işe yaramıyor. Aldığıma pişman oldum. 3 gündür Acnemax kullanıyorum Hala bir faydasını görmedim. ” gibi yorumlar yapılmış. Bu yorumlarda acnemax almak isteyen kişilerde soru işaretleri bırakıyor.
Bu yorumlardan şöyle bir sonuç çıkıyor. Acnemax Sivilce Kremi hakkında olumlu yorum yapanlar acaba acnemax sivilce losyonu satan kişiler mi diye insanı düşündürüyor ?
Ayrıca acnemax sivilce kremi satış sitesinde okuduğum “iade garantili “söylemleri için ise bir kullanıcı “Ben acnemax sivilce Kremi aldım ve kullandım. Ancak üründen istediğim sonucu alamadım ve iade etmek istedim. Fırmanın bana yanıtı ise şöyle oldu : biz kullanılmamış ürünü geri alma garantisi veriyoruz. Siz ürünü kullandığınız için iade hakkınızı kaybetmişsiniz. denildi ve paramı iade etmediler.”
Sagliklibirey.net olarak Acnemax sivilce Kremi Hakkında ki fikrimiz ise ağır kimyasal yapıya sahip olmayan hiç bir ilaç birgünde etki göstermez. Bu tür ürünlere alırken çok dikkatli olun. Eğer bir cildiye uzmanı size önermediği sürece de hiç bir ilacı satın alma yoluna gitmeyiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ben acnemax kullandım yüzümde çok kötü ergenlik sivilcelerim mevcuttu 1 haftada etkisini gösterdi.3 aydır kullanıyorum sivilceden eser yok izleride beyazlaşmaya başladı
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst