Abla tamamen nasip meselesi bak bende ilac tedavisi görüyorum iki aydır olmuyor bende iğne tedavisi istiyorum. Hayırlısıyla olacak insallah.Doktordan geliyorum maalesef olmadı benimde bu ay kızlar ama direk iğne tedavisi istediği içinde sanırım başka bir doktora gideceğim bu sefer
İnş cnm bende adet olmayı bekliyorum hala olmadım hayırlı haberlerini bekliyorum 🙂Abla tamamen nasip meselesi bak bende ilac tedavisi görüyorum iki aydır olmuyor bende iğne tedavisi istiyorum. Hayırlısıyla olacak insallah.
Günün ne zaman abla senın.İnş cnm bende adet olmayı bekliyorum hala olmadım hayırlı haberlerini bekliyorum 🙂
2 gün geçti cnm hatta 3 gün oluyorGünün ne zaman abla senın.
Ayy abla doktora gittigin de bisi yok demiştin ama acaba gec döllenme falan mı test yapsaydın bi.2 gün geçti cnm hatta 3 gün oluyor
Ayy abla doktora gittigin de bisi yok demiştin ama acaba gec döllenme falan mı test yapsaydın biolmuyoTE]
Ay abla bide var ya ablamın adetleri hep düzensiz bazen iki ayda bile adet olur 3.ayında hamile kaldı benim adetleri 28 günde 27günde bir olur ama olmuyor.
Ne zaman test yapacaksın abla..Benimde geç yumurtlama oluyor cnm o yüzdende erken gittim sanırım doktora oğlumada aynı öyle hamile kaldım 2 ay adet olmayıp 1 aylık hamileydim hatta düşüklerimde öyle oldu
Haftaya kadar bekleyip doktora gideceğim cnm olmazsa adet söktürücü de içtim ona rağmen olmadı yaniNe zaman test yapacaksın abla..