Ahmet Maranki'den Öksürük İçin Kara Turp Bal Kürü Karışımı nasıl hazırlanır ?

T

TİTAN

Forum Okuru
Ahmet Maranki'den Öksürük İçin Kara Turp Bal Kürü Karışımı nasıl hazırlanır ?

Ahmet Maranki'den Öksürük İçin Kara Turp Bal Kürü Karışımı nasıl hazırlanır ? Ahmet maranki Öksürük İçin Bal ve Turp kürü Öksürük için ne yapmalı Öksürük için bitkisel çözüm


Şifalı bitkilerden hazırlanan doğal reçetelerden, Ahmet Maranki'nin tarif ettiği öksürük için bal turp kürü bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz melekler :)
Kendi çocuklarım da çok fazla öksürdüklerinde bu tarifi kullanıyorum yapımı çok basit aşağıdaki resimdeki gibi kara turp bal nasıl yapılır diyor iseniz görebilirsiniz.
bal_turp-71.jpg


Kara Turp Bal-turp kürünü 2 şekilde hazırlayabilirsiniz.

KARA TURP BAL EVDE NASIL YAPILIR İŞTE Uygulama Meleklerim


Ben sizlere ikinci tavsiyeyi vereceğim ama bilmeniz gerekiyor nasıl hazırlandığını bir tane turpu ince şekilde rendeleyeceksiniz siyahtan başka turp olmaz pörsümüş ve yumuşak asla olmayacak. Sağlamlığına güvendiğiniz bal ile yapacaksınız şöyle hazırlayın meleklerim. Bir adet turpu siyah olanı rendeleyip tülbentten geçirin ve ya a bir tülbenti yüksek bir yere asarak altına bir tas koyun. On-oniki saat kadar balın süzülmesi için bekletin. Süzdüğünüz bal -turp suyu karışımını büyük-küçük, yaş sınırı olmadan herkes içebilir.

Evde Kara Turp Balı Nasıl Hazırlarım hazırlanır ? 2. Uygulama:


Yukarıdaki resimde de görüldüğü gibi üstünü oyup altını da kesin ama üst alanla alt arasına bağlantı olacak yani tamamen açık olmayacak kızlar. Bir turpun alt kısmını keserek içini biraz oyduktan sonra uzun sap kısmını da kesin. Turpun oyulan kısmı yukarı gelecek şekilde bir su bardağının üstüne yerleştirin. Turpun oyduğunuz kısmına bal doldurun ve On-oniki saat kadar balın süzülmesi için bekletin.

Kara Turp Balı 1 Yaşından Küçük Bebekler İçebilir mi ?


Sevgili anneler ve anne adaylalrı bal, kesinlikle bir yaşını geçmemiş çocuklara verilemeyeceğinden bu karışımı asla bebeklerde kullanmayınız. Önemle sizlere hatırlatıyorum. Çocuklar ve büyükler ise kesinlikle güvenle kullanabilirler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Vallahi kışın bizim evimizde kara turp bal kesinlikle çocuklar için kullanılıyor. Buradaki tarif değilde aynı şekli anlatan arkadaşımdan almış ve uygulamıştım kesinlikle işe yarıyor ben sabahları aç karınlarına birer tatlı kaşığı veriyorum kesinlikle işe yarıyor tavsiye ediyorum.

Bu aralar arkadaşlardan forever ürünlerini duyuyorum şu balık yağı vitaminleri de çok işe yarıyormuş kullanabilirsiniz.
 
Kızlar kış gelmeye başladı kışın benim kurtarıcım diyebilirim evimden eksik etmem kara turp bal mucize bir karışım. Evinizde güvenle yapabilir ve kullanabilirsiniz. Evet 1 yaşın altındaki bebekler kullanamazlar kullanmaları kesinlikle tavsiye edilmez.
 
Geri
Üst