Akrep Burcu 2009 Aralık Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Akrep Burcu 2009 Aralık Yorumu
akrep burcu aralık 2009 akrep burcu 2009 aralık yorumu
Sevgili akrep burçları her ay aylık yorumunuzu takip ediyorsanız işte buyrun aralık ayı burç yorumunuz :tik:

akrep-burcu-9984.gif


Kasım ayının 22 sinde Yay burcuna geçen Güneş Aralığın 21’ine kadar bu burçta kalacak. Ve sizi maddi kaynaklarınız konusunda etkileyecek. Ayrıca ayın 5’ine kadar Yay burcundaki hareketine devam edecek olan Merkür ve 1 Aralık’ta Yay’a geçen Venüs’ten alacağınız etkilerle bu konular sizin için önemli hale gelecek. Aralık ayının ilk haftasında ikinci evinizdeki gezegen yoğunluğu yüzünden maddi konulara çok yoğunlaşacak ve güvence arayışında olacaksınız. Bu konularda karşınıza çıkan fırsatları kaçırma endişesi içine girebilir ve aceleci davranabilirsiniz. Mars ve Jüpiter’den aldığınız olumsuz etkiler yüzünden gereksiz risklere girebilir ve beklentileriniz konusunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Aslında sabırlı ve tedbirli olmak aradığınız maddi güvenceyi daha kolay bulmanızı sağlayabilir.

5 Aralık’ta Oğlak burcuna geçen Merkür’ün desteği moralinizi yükseltecek. Bu dönemde katılacağınız toplantılar ve sosyal hayatınızdaki hareketlenme kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bulunduğunuz ortamlarda yer alan etkileyici ve karizmatik kişilerin desteğini alarak hayata geçirmeyi düşündüğünüz projelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Konuşmalarınız ikna edici olacak. Zihinsel faaliyetiniz ve odaklanma yeteneğinizin artması çok fazla dikkat ve derinlik isteyen konularda çalışmanızı sağlayabilir. Veya böyle projelerde çok güçlü ve etkileyici kişilerle birlikte yer alabilirsiniz. Bu arada sezgilerinizin artması olaylara daha tedbirli yaklaşmanızı sağlayacaktır.

2 Aralık’ta İkizler burcunda meydana gelen Dolunay, sizin ortaklaşa gelirlerinizi anlatan sekizinci evinizi etkiliyor. Dolunay astrolojide olayların doruğa ulaştığı zamanları ve bir işin tamamlanıp görünür hale geldiği zamanları anlatır. İkizler burcundaki ay ise iletişimin ve zihinsel enerjilerin hızlı bir şekilde aktığı zamanlarla ilgilidir. Bu dönemde çok hızlı kararlar alınabilir fakat alınan kararlar çok kalıcı olmayabilir. Algılama çok hızlı ve hareketlilik çok fazladır. Bu yüzden detaylar gözden kaçabilir ve dikkatsizlik yüzünden bazı pişmanlıklar yaşanabilir.

Bu yüzden bu günlerde harcamalarınıza dikkat edin. Çünkü aslında başkalarından beklediğiniz gelirlerin aslında hiç de var olmadığını öğrenip üzülebilirsiniz. Veya hiç de size uygun olmayan yatırımlar yüzünden paranızı başkalarına kaptırabilirsiniz. Aslında daha önceden başlamış olduğunuz işlerin sonucunu alabilir ve yatırımınıza devam edip etmeme kararı verebilirsiniz.

16 Aralık’ta Yay burcunda meydana gelen Yeni ay en çok burcunuzun ikinci on günlük döneminde doğanları yani 1 Kasım 10 Kasım arasında doğanları etkileyecek. Bu dönemde doğanlar özellikle yatırımlarını ilgilendiren konularda yeni gelişmelerle karşılaşabilirler. Yeni adımlar atmak için fırsatlar çıkacak.

25 Aralık’ta Oğlak burcuna geçen Venüs gezegeni sizi duygusal olarak ve maddi konularda etkileyecek. Bu arada yakın çevrenizle ilgili gelişmeler de sizin için çok olumlu olacak. Kardeşler veya yakınların desteğini alabilir İletişim ve ilişki kurma yeteneğinizin artması sayesinde güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız bu arada yakın çevreniz çok derinleşebilir ve gereksiz şeylere takılabilirsiniz. Hırs ve kıskançlık gibi duyguların sizi rahatsız etmesine izin vermeyin..

En iyisi kendinizi yıkıcı duygulara kaptırmayın ve eğlenmenize bakın. Yılın son günü Yengeç burcunda meydana gelen Ay tutulması ise en çok 27 Ekim ve 3 Kasım arasında doğan Akrepleri etkileyecek. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konular, yabancı ülkeler, seyahatler, hukuksal konularla ilgili olarak sizi etkileyecek olan bu tutulmanın etkilerini, önümüzdeki altı ay içinde hissedebilirsiniz.


alıntı
 
Geri
Üst